Последните фенове на Локомотив отпътуваха за Бургас с влак

15:00
Последните фенове на Локомотив отпътуваха за Бургас с влак
Последните фенове на Локомотив Пловдив, които ще наблюдават финала за Купата на България на бургаския стадион "Лазур", заминаха със специалната влакова композиция около 13,00 часа. Осемте вагона успяха да съберат близо 1000 души, една четвърт от които бяха жени. На Централна гара пловдивските фенове единодушно обещаха, че няма да допуснат хулигански прояви, независимо от изхода на двубоя.

За по-сигурно обаче агитката бе изпратена от около 80 полицаи, като част от които ще пътуват до Бургас. Преди за заемат местата си феновете бяха проверени за бомби, хладно оръжие, опасни предмети, иззет бе и всичкия намерен в тях алкохол. Самият локомотив бе закичен с черно-бяло знаме, а агитката скандираше "Само Локо" и "Взимаме купата".

На път за Бургас са и 10-те автобуса, в които са децата от юношеската школа на Локотомотив и родителите им. Десетки леки автомобили вече са паркирали в Бургас и Морската градина е пълна с пловдивчани, коментира за БТА от Бургас шефът на фенклуба на Локомотив Костадин Славов .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация