Илиана Раева: Левски - лъжи, страх и слагачество

13:42
Илиана Раева: Левски - лъжи, страх и слагачество
Треньорът на националния ни отбор по художествена гимнастика Илиана Раева не спести тежките си думи към настоящото ръководство на Левски като гост-водещ в „Шоуто на Слави".

„Аз съм жена и винаги съм слагала на пиедестал силния пол, винаги съм се чувствала комфортно в патриархалния свят, но отскоро съм вбесена. На 12 януари Иво Тонев каза: "От днес съм председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на "Левски". Аз съм завършил икономика, в тотото управлявам 140 милиона годишно. Аз ще отговарям за всичко в клуба. Моя отговорност е да направя "Левски" най-добрия в България. Не само ще опитам, а ще го направя най-добрия!", цитира Раева в ефира на БТВ Тонев.
„Към днешна дата Левски е пети и е на 10 точки от ЦСКА. Записа уникални мачове като този срещу "Локомотив" Пд, когато от 2:0 паднаха на 3:2 и разбира се вече са виновни само играчите. Сега щяло да има чистка на 10-ина играчи поради некадърност. По разбираеми прични съм много навътре в нещата, които се случват в "Левски", а пародията, която се твори от абсолютно всички действащи лица днес, е покъртителна. Толкова лъжи, страх и слагачество не съм виждала и в най-мръсните задкулисни игри", не прикри разочарованието си съпугата на Наско Сираков.

Тя застана в защита на съпруга си и заяви: „Много глупости се изговориха за това защо Наско Сираков не е в "Левски". В други клубове, които не са проядени в такава степен от комплексарщината и от абсолютната професионална несъстоятелност, подобна личност като него, ще бъде поставена на пиедестал. Някой хора не признават нито головете му, нито титлите, нито четвъртфинала в Европа, нито влизането в Шампионска лига. Дори имат наглостта да го обвиняват, че той само е вземал и нищо не е давал, че не е давал лични пари за клуба. Това вече е невиждана глупост!

Няма професионален футболен клуб в света, който да изисква лични пари от изпълнителния директор на отбора. Не съм чувала "Реал" Мадрид да кара изпълнителния си директор Хорхе Валдано, да издържа с пари отбора. Или пък "Байерн" Мюнхен да иска пари от изпълнителния си шеф Румениге, да осигурява парите на собственика на клуба. Изпълнителният директор не трябва да е човек, който да се страхува да каже истината на собственика и да се увърта като мишка покрай него.

Със Сираков или без Сираков на Левски му трябват само победи!", завърши Раева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
16.05.2012 15:21

тая шибана курва откъде има право да говори за ПФК Левски?! Или любовника й дето е наемен лъжец и клевети без никаво основание отбора който го направи известен й е задал задачата да затрие името на отбора на народа? Да си се занимава с недоразумението художествена гимнастика без никакви почитатели и заинтересовани хора и да си гледа живота.

geg
16.05.2012 14:55

И кои са тия "разбираеми прични", заради които Раева!? е "много навътре в нещата, които се случват в "Левски""?
Да не са "най-мръсните задкулисни игри"?
То, че целият ни футбол е за оплакване, ама не се стигна до там "без Сираков"...