Финалът на Шампионска лига по bTV Action

11:53
Финалът на Шампионска лига по bTV Action
На 19 май (събота) от 21.45 часа на стадион "Алианц Арена" в Мюнхен в битка за трофея на най-престижния футболен турнир в света ще се изправят Байерн Мюнхен и Челси.
Специално за финала на най-голямото футболно събитие от 17
май (четвъртък) започва Фестивала на Шампионска лига.

Екипът на bTV Action ще присъства на мястото на събитието още от самото му начало и специално за спортните новини на bTV ще има репортажи с най-интересното от дните преди големия двубой. В деня на финала, студиото на bTV Action, което ще бъде от стадион "Алианц Арена", ще започне в 21.00 часа. Водещ ще бъде Краси Минев, а негови гости Емил Костадинов и Петър Александров.

Специално за зрителите на медиата, екипът, реализиращ Шампионска лига, е подготвил интервюта с Франц Бекенбауер, Карл Хайнц Румениге, Стив МакМанаман, Джанфранко Дзола, Михаел Лаудруп и други звезди от близкото минало.

Най-голямото събитие в богатата програма около финала за Шампионска лига без съмнение ще бъде "Мачът на звездите". Срещата на легендарния "Олимпиащадион" в баварската столица ще събере футболни величия като Кафу, Давор Шукер, Михаел Лаудруп, Стив МакМанамaн, Юрий Джоркаеф, Кристиан Карембьо, Стефан Шапюиза и други. Двубоят, който ще бъде от две полувремена по 35 минути, ще започне в 13:00 часа българско време на 19 май и ще предаван пряко по RING.BG.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
16.05.2012 12:26

Дано тоя път да няма бетон и да се игае истински футбол какъвто трябва да бъде на финал в ШЛ *smile*