Хайнкес нападна: Никога не бих работил за Абрамович

13:59
Хайнкес нападна: Никога не бих работил за Абрамович
Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес нападна собственика на Челси Роман Абрамович непосредствено преди финала на Шампионската лига между Челси и баварците.

"Не бих могъл да работя за собственик или президент, който се бърка в отбора. Не толерирам подобно нещо. Как може някой, който не е с тях всеки ден, да решава неща, свързани с тима. Затова се назначава треньор и не мога да си представя президентът да ми казва какво да правя. Малко мениджъри ще приемат подобна намеса. Хората познават характера ми. Те знаят, че няма да търпя и затова никой никога не се е пробвал. Нямам намерение да обяснявам тактиката си. Никога не съм го правил и едва ли някога ще го направя. Така че дали някога бих работил за Челси? Не мисля!", каза Хайнкес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
15.05.2012 17:48

Прав е Хайнкес. Иначе и Бойко Борисов ходи на всеки мач по абсолютно всеки спорт и се бърка в работата - ефект голям няма... само бъркотия се създава. Да си дава пари и да си кротка. Никой не го е карал насила.

7ed0o0
15.05.2012 17:19

Хаха смешен е този.На всеки мач Абрамович присъства,а дори и на някои тренировки ходи,аз друг такъв собственик не знам да има,та той дори и на мачовете на резервите ни ходи,което означава само едно-този човек наистина обича ЧЕЛСИ!!!