Ливърпул е далеч по-опасен от Юнайтед

15:39
Ливърпул е далеч по-опасен от Юнайтед
Наставникът на италианския гранд Милан Карло Анчелоти коментира, че Ливърпул ще спре Манчестър Юнайтед да дублира титлата си в Шампионската лига. Италианецът заяви, че според него мърсисайдци, под ръководството на Рафаел Бенитес, са най-трудно преодолимия отбор на европейска сцена.

Анчелоти на два пъти се изправя пред Ливърпул в Шампионската лига и то на финал, като има една победа и една загуба след изпълнение на дузпи. Победата на Милан бе през 2007 година в Атина, а тази на "червените" през 2005-а, когато, въпреки че изоставаха с 0:3 на полувремето, те успяха да достигнат до равенството в Истанбул и в крайна сметка да спечелят трофея за 5-и път в своята история.

"Няма по-труден съперник от Ливърпул в европейските клубни турнири. Бенитес е страхотен треньор. Той е изградил много добре организирана защита и добра и много бърза атака. Да играеш срещу този отбор винаги е много опасно", коментира Анчелоти.

"Като цяло Манчестър Юнайтед е по-силен отбор, но те оставят съперниците си да играят. Ливърпул не прави това", каза още наставникът на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
01.04.2009 16:21

Едва се класира?Това вече е смешно.Това да биеш Интер с 2 гола разлика и да не допуснеш въобще не е смешно.За срещите в първенството съм съгласен

angel_hi
01.04.2009 15:58

Ливера направи 4 страхотни мача с много голове,а Манчо едва се класира напред за ШЛ и загуби последните си 2 срещи в Лигата.Да Ливера са по-добри от Манчо поне засега и ако продължат така няма кой да ги спре за ШЛ и Лигата.Времето ще покаже.