Мартин Петров напуска Болтън след изпадането в Чемпиъншип

15:42
Мартин Петров напуска Болтън след изпадането в Чемпиъншип
Мартин Петров вероятно ще напусне Болтън след изпадането на тима в Чемпиъншип, съобщава пресата на Острова.

Вчера Тротърс не успяха да се преборят за спасението и завършиха 18-ти в крайното класиране на Висшата лига. Преди мача Петров, който има контракт до края на сезона, си беше пожелал хепи енд на "най-лошия сезон в кариерата си".

"Не искам да съм част това, което се случи през сезона с Фабрис Муамба и моя приятел Стилиян Петров. Това е най-лошата година в кариерата ми, особено това, което се случва в Болтън. Беше много труден сезон, но се надявам да има щастлив край, което е най-важното", сподели тогава българското крило.

Страховете му обаче се сбъднаха и сега най-вероятно той ще се раздели с Болтън и няма да играе във второто ниво на английския футбол. Около 10 души в Болтън са с договор до юни, но мениджърът Оуен Койл обяви, че се е разбрал за удължение на контрактите с поне един-двама от тях. Освен Петров, "Рийбок Стейдиъм" вероятно напускат Иван Класнич и Зат Найт. Койл обеща тимът да се върне във Висшата лига, добавяйки, че ще залага на младите играчи.

"Познавам младите играчи, които привлякох и знам колко добри могат да станат. Относно футболистите с изтичащи договор, това не е проблем, защото вече оправих нещата с един или двама, а някои така или иначе напускат", сподели спецът.

"Може би в миналото този клуб даваше прекалено много пари за играчи. Планът, който бяхме стартирали, трябваше да обслужва клуба години наред. Разочарованието е, че сме извън Висшата лига, но ще се върне по-големи и по-силни", добави Койл. Той ще има и тежката задача да запази в състава си играчи като Стюарт Холдън, Чун Юн Лий и Марк Дейвис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JonnyTest
14.05.2012 22:03

Да отиде в Уигън може би ....... или Астън Вила , незнам .. а и Уест Бромич може !

roozar
14.05.2012 17:32

Мястото на Петров е в Евертън.Преди 2 години те се бориха за подписа му,но той незнайно поне за мен защо се присъеди към Болтън.

bobotir
14.05.2012 16:47

Дано да се присъедини към Уест Хям.

Kotov
14.05.2012 16:45

незнам какво очаквате от мартин чудеса несмятам че ще отиде в друг отбор във вишата лига той е на годинки тряяя му по бавен футбол за осигуряване

Kotov
14.05.2012 16:35

мартин смятам че ще потърси първенството в сащ за добри пари *smile*)

Arsenal1931
14.05.2012 16:21

Дано го привлече някой от новаците ! ( Саутхямптън) Ново начало за Мартин трябва да бъде в отбор с ново начало !

desiborisova
14.05.2012 15:59

Много лошо се получи дано както е планирал да се получи и младите които мисли да налага да му се отблагодарят подобаващо защото мястото на Болтун не никъде другаде освен във вишата лига както и на Уест Хъм.ЧУдно ми е сега Мартин Петров къде ще играе в кой отбор

holigan4e
14.05.2012 15:58

Ще е мнго добре , ако Мартинчо заиграе в един от следните отбори : Съндърланд , Стоук Сити , Фулъм или Уест Бромич.