Твенте загуби и няма да играе в Европа

20:00
Твенте загуби и няма да играе в Европа
Твенте загуби с 0:1 като домакин от Валвайк в среща-реванш от първия кръг на плейфоте в холандското футболно първенство за класиране в Лига Европа.

Така възпитаниците на Стийв МакЛарън отпаднаха с общ резултат 1:2 след равенство 1:1 в първия мач като гост и няма да участват в турнирите на Стария континент през следващия сезон. Българският вратар Николай Михайлов остана извън състава на Твенте заради здравословни проблеми.

Решаващото попадение за гостите в реванша реализира Фуркан Алакмак шест минути преди края, след като преодоля Сандер Бошкер след асистенция на Аарон Майерс.

Така Валвайк ще се изправи срещу Витес в два мача на разменено гостуване през следващата седмица за класиране в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_na_juventus
13.05.2012 21:01

Значи Ники Михайлов ще отиде да играе в някой друг отбор

Chelsea_FanBlue
13.05.2012 21:26

Нали споменаха, че ще бъде привлечен от Бенфика? [@link http://www.soccernews.com/benfica-close-in-on-twente-star-duo/93460/]

skurvi
13.05.2012 20:40

Моята информация е ,че все пак Твенте ще играе в Лига Европа.3 страни печелят по една квота от класирането за феърплей.Тази година това са Холандия,Финландия и Норвегия.От Холандия това ще бъде или Твенте или Екселсиор.