Ясен: Трябва да спечели всичките си мачове до края

17:43
Ясен: Трябва да спечели всичките си мачове до края
Левски трябва да спечели всичките си мачове до края на шампионата, ако иска да играе в евротурнирите през следващия сезон, заяви старши треньорът на отбора Ясен Петров. Сините играят първия от последните си три мача срещу Берое на Илиан Илиев, който ще води тима през следващия сезон.

"Не съм разговарял с Илиан Илиев. Ние си имаме конкретна задача - да вземем максимума от последните три мача. Това е нашата цел, трябва да се класираме за евротурнирите. Нещата не зависят само от нас и чакаме възможност да атакуваме място за Лига Европа. Чак след края на шампионата ще говорим с Илиан Илиев", заяви Петров.

Даниел Димов е наказан за предстоящия двубой от 28-ия кръг на "А" група, докато Христо Йовов, Кристовао Рамос и Нуно Пинто лекуват контузии и все още не се знае дали ще бъдат готови.

Петров заяви, че те най-вероятно ще бъдат заменени от юноши на Левски.

"Предстои ни мач с Берое, който трябва да спечелим. При всички положения ще направим рокади, но защото имаме контузени и наказани играчи. Надявам се защитата да изглежда по много по-различен начин, отколкото в последния мач. Няма от какво да се оплакваме, трябва да се справим с трудностите. Голяма е вероятността срещу Берое да играят и част от нашите юноши. Някои от тях вече дебютираха. Имахме възможност да ги използваме и те вече са в кадъра", добави Петров.

Левски е на шесто място в класирането на българската футболна "А" група след загубата с 2:3 от прекия конкурент Локомотив Пловдив и е далеч от квотите за европейските клубни турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация