Касано трябва да е титуляр за Италия, смята Трапатони

07:51
Касано трябва да е титуляр за Италия, смята Трапатони
Джовани Трапатони смята, че Антонио Касано задължително трябва да бъде част от Националния отбор на Италия. Треньорът на ЕЙРЕ припомни, че именно той е повикал и наложил нападателя в състава на "адзурите" и сподели, че футболистът на Сампдория заслужава дори титулярно място в състава на Марчело Липи.

"Смятам, че Касано трябва да бъде в националния отбор. Той направи дебюта си за Италия под мое ръководство и още тогава бях убеден, че има нужните качества. Аз се отнасях с него като със син, а той ми се отблагодари с няколко фантастични мача. Липи има крайната дума при състава, но за мен Касано трябва да бъде задължително викан и дори да бъде титуляр", коментира Трапатони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
01.04.2009 11:42

Вярно, малко олигофрен си пада, но пък е изключително ценен за отбора. Спомнете си кой вкара победния гол за тях срещу България на Евро'04.

bacardy_breezer
01.04.2009 09:06

Всичко опира до дисциплината.Касано е известен с буйния си нрав и с честите разправии със съотборниците си.Никой не отрича ,че има качества , но Липи просто не иска да разваля добрата дисциплина в отбора *wink*