Съпруга на футболен бос става актриса

19:51
Съпруга на футболен бос става актриса
Съпругата на боса на Вихрен Сандански Коко Динев Емилия бе избрана да участва в американска кинопродуция. Дамата, която е известна и като една от поп-фолк певиците в България, ще трябва да влезе в амплоато на Пепеляшка от едноименната творба на Шарл Перо.

Режисьорите и продуцентите на филма много харесали половинката на Коко Динев и били на мнение, че тя идеално ще пасне в ролята на бедното момиченце, което се вози в тиква-каляска.

"Желая да се снимам във филм, който ще бъде естествен, без преиграване и съм много щастлива от предоставения ми шанс", коментира Емилия.

Певицата поясни, че предстоящия филм за Пепеляшка ще бъде типичната американска романтична комедия, в края на която ще има щастлив и безоблачен край.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
01.04.2009 16:24

Като цяло съм съгласен с мнението на razorblade , че новини като тази не отиват на уинъра , но пък и не можем да не отбележим , че снимката си я бива *wink*

razorblade
31.03.2009 21:04

добре де, що ни занимавате с някакви курви сега ?!?!
дайте за футбол да си говорим ......за измислените силиконени чалга певачки има прекалено много жълти предавания и издания , които да тровят подрасващото пъпколение ...аре мола ви се сега *sick*