Джибрил Сисе: Мисля, че ще вземем нещо от Сити

13:06
Джибрил Сисе: Мисля, че ще вземем нещо от Сити
Френският нападател Джибрил Сисе призова съотборниците си в Куинс Парк Рейнджърс да запазят елитния статут на тима и в последния кръг от сезона да спрат Манчестър Сити по пътя им към първа титла на Англия от 1968 година насам.

К.П.Р гостуват на "Етихад Стейдиъм" в последния кръг и ще запазят мястото си в елита, ако направят поне равен с тима на Роберто Манчини. Сити обаче се бори за титлата с Манчестър Юнайтед и ще има нужда от трите точки в тази среща.

"Не смятам, че Марк Хюз мисли за някакво отмъщение за уволнението си от Сити, той най-вече иска да запази мястото на Куинс Парк в елита. Ще бъде все пак сладко за него, ако победим или направим равен в неделя", каза Сисе.

"Нищо не е приключило. Да ви кажа честно, аз смятам, че ще вземем нещо от стадиона на Сити. Нещата поне са само в нашите ръце. Трябва да си свършим работата там. Ще бъде трудно, но ще го направим. Това е футбол, на терена сме 11 на 11. Те също имат по две ръце, по два крака, ние просто трябва да излезем за победа", добави френският нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UnitedRules
08.05.2012 15:03

Може пък и верно да вземат нещо. Победа, равен или загуба. Никога нито едно от трите не е сигурно, а постоянните любители на тази игра сме виждали вече абсолютно всичко. Въпреки, че шансът им клони към нулата, аз не виждам нищо невъзможно и съм се нагледал на какво ли не, както и вие.

paunQ
08.05.2012 13:21

Можете да вземете нещо от Сити, но само ако няма осветление на терена, но и тогава не е сигурно, защото "гражданите" имат повече чернилки от вас. *smile*