Боби: УЕФА поставя ЦСКА под тригодишен мониторинг

12:07
Боби: УЕФА поставя ЦСКА под тригодишен мониторинг
ЦСКА няма да има проблем с лиценза за Европа през тази година, но УЕФА ги поставя под тригодишен мониторинг, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов в интервю за ТВ 7, в което говори за проблеми и бъдещи проекти в българския футбол. Той обаче подчерта, че армейците ще бъдат изхвърлени от УЕФА от турнирите, ако имат провинения по отношение на лицензирането в някоя от следващите три години.

"Мисля, че тази година се получава едно много равностойно първенство. Все още има интрига и за шампионската титла, и за местата, даващи право на участие в Лига Европа. Може би единствено изпадащите са ясни", коментира президентът на БФС.

"Любо Пенев е много сериозен човек. Пожелавам му успех като национален селекционер", каза още БФС шефът.

"Освен това е много организиран. Отношенията ни с него са много добри именно поради професионализма му. Каквото му трябва за работата, може да разчита на нас като ръководство и ние ще му го осигурим на най-високо ниво. Все пак БФС поддържа 9 национални отбора и за всички тях условията са отлични."

Михайлов заяви също така, че близо 90 % от бившите му съотборници от националния отбор от САЩ'94 по някакъв начин са участвали в управлението на българския футбол. Той обори и твърдението на Христо Стоичков, че на полувремето на мача с Швеция през 1994 г. е хвърлил ръкавиците.

"Поисках смяна. Никога не съм хвърлял ръкавиците. Изиграл съм 102 мача за България", защити се Боби Михайлов. "Изненадан съм, че се връща толкова назад. След 20 години заедно всеки може да извади случки от мачовете и от тренировките. На Световното първенство в САЩ през 1994-а година можех да стана най-добър вратар, но отборът игра разсеяно, аз може би също. Все пак това беше 7-и мач подред."

Иначе той е на мнение, че със сигурност има нужда от още един национален стадион. На новото съоръжение могат да играят два от софийските клубове, както и всички формации при подрастващите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
08.05.2012 21:46

Защо ти не ги изхвърли ами чакаш Уефа да ги наказва!

vlatkyn
08.05.2012 20:01

Анверп дето отстрани Левски в евротурнирите с допинг, го декласираха в следващия кръг с Кьолн, и сега играе във втора белгийска дивизия. ЦСКА трябва да целува задника на БОК, че още играе,но за УЕФА не е сигурно, дали няма да ги изхвърлят.

gQg
08.05.2012 18:21

СУПЕР СУПРИСИМО СУПАРЕЗЕ

Alex_Lampard
08.05.2012 16:52

Все пак БФС поддържа 9 национални отбора и за всички тях условията са отлични. - как така кви са тия 9 национални ве ;д

linerov65
08.05.2012 13:49

Тъпотията е на всякъде, някой и сега не разбраха, че ЦСКА е под мониторинг за 5 годинеи.. След като и отнеха лиценза за евротурнирите те са на отчет вече 2,5 год. и ще бъдат още толкова.....И не сега са турили ЦСКА за 3 години под мониторинг, господа невежи драскачи.....

Notlike
08.05.2012 13:45

Спокойно, Боби, ЦСКА ще стане шампион, а тъй като Стоичков те обича искрено, ти е приготвил вазелина за края на сезона *smile*

BoBi_Levskara
08.05.2012 12:17

Естествено, че под мониторинг ще е най-мафиотския и съмнителен отбор в страната.


08.05.2012 12:34

И селски не е много цвете за мирисане , но поне сте по добре от Цска с далаверките