Пената: Ицо и Боби да се разберат и да престанат

10:15
Пената: Ицо и Боби да се разберат и да престанат
Христо Стоичков и Боби Михайлов да се разберат и да престанат с нападките един към друг, призова легендарният Димитър Пенев.

"Не съм запознат точно със ситуацията, тъй като няколко дни бях по друга работа. В днешно време е нормално да има разногласия между хората и да спорят за нещо. Това са си техни неща и трябва да се разберат. Да се атакуват толкова един друг, значи нещо не е наред. Мога да им пожелая по-бързо да спрат с тези неща и да направим по-добър футбол в България. Да върнем славните моменти от миналото. Сега в България има млади добри футболисти, които могат да ни донесат много радост. Не съм свикнал да коментирам другите хора, но в крайна сметка е ясно, че трябва да се разберат и да престанат. Не съм разговарял с нито един от тях двамата", заяви Стратега.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
08.05.2012 22:08

Това цялото изречение той ли го е казал или е редактирано?-просто питам.

Danskrastev
08.05.2012 10:27

И ония 2мата заедно с 3тия също да престанат после защото футбола ни е зле еми с такива клоуни като Пената Ицата и Перуката до никъде няма да я докараме....

Notlike
08.05.2012 13:56

Малък човек? Я се съвземи малко, виж каква школа създадоха заради него в Етрополе. Когато той пое Литекс, отборът се разпадна. Я виж какви инвеститори привлече за стадион в България, какво РЕНОМЕ има. Плюйте го колкото си щете, ама той винаги ще е една класа отгоре, защото кажеш ли България, в очите на сума ти хора излиза Стоичков, а там, където не го знаят, идва на първо място думата БОКЛУК! Така че оценявайте достойнствата на човека!

Danskrastev
08.05.2012 11:35

Стоичков може да е голам спортис но винаги ще си остане малък човек пълен простак без възпитание който даже и доктор стана направо в тая държавица цирка е пълен а пената който не може 2 изречение да каже е велик направо страхотен и перуката който ходи повече по кръчмите да върти гюбеци докато футбола ни затъва това ако са велики спортисти или по скоро пропаднали глупаци.

FaNaTiKa
08.05.2012 10:47

те ако са клоуни, не знам ти какъв си .. това са едни от най-великите спортисти на България, Стоичков безспорно е номер 1 по този показател най-велик спортист, а и най-велик българин, като цяло !!! Няма кой да го мине в близките десетилетия, столетия и сигурно хилядолетия .. така както е тръгнало е по-вероятно България да изчезне от света, отколкото някой да надмине Стоичков по успехи .. така че тихо