Фабрегас призна за предложение от Реал Мадрид

19:14
Фабрегас призна за предложение от Реал Мадрид
Капитанът на лондонския Арсенал Франсеск Фабрегас призна, че наскоро е преговарял с тима на Реал Мадрид, но заяви, че не възнамерява да напуска "Емирейтс Стейдиъм" в близките години.

Халфът призна, че е разговарял с кандидата и бивш президент на "Белия балет" Рамон Калдерон, но допълни, че не се е стигало да преговори за негов трансфер на "Сантяго Бернабеу".

"Истина е, че лично ми позвъни президента на Реал Мадрид и говорихме по телефона. Аз обаче не съм му казвал дори и дума, че ще подпиша с техния клуб. Той ме попита как се развивам и това бе всичко. Не съм му давал никакъв повод да мисли, че ще отида в Реал. Същото важи и за моите представители. Аз съм човек, който си върши работата и мога да ви уверя, че на нито един клуб в света не съм давал дори и повод да помисли, че ще напусна Арсенал. Никой не може да каже, че сме се разбрали за нещо такова. Това да е ясно! За мен е комплимент един от най-големите клубове в света да проявява интерес към мен, но аз съм играч на Арсенал и имам договор с тима до 2014 година."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
31.03.2009 22:40

Никой , който е отишъл в Реал Мадрид не е прогресирал.Всички показват спад в играта си след преминаване на"Сантяго Бернабеу".Няколко примера - Ван Нистелрой , Бекам , Роналдо , Хунтелаар .....

rocky1balboa
31.03.2009 21:05

абе и само да ми кажете за к'во по дяволите е сложено в БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ ?!?!?!?! *thumb_down*