Домусчиев: Ние не купуваме мачове

20:46
Домусчиев: Ние не купуваме мачове
Мнение на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев след победата над Локомотив София с 1:0 в среща от 27-ия кръг на "А" група:

"Видяхте кой стои зад Локомотив София в днешния мач. Имаше много цесекари около мен на трибуните. Локомотив София къде беше на лагера преди мача - на Царско село. Стойне Манолов бързо си тръгна полувремето. Той ме провокира, че сме купували мачове, но ако купувахме щяхме ли да паднем от Славия и Черно море? Явно от ЦСКА са стимулирали Локомотив София, но в това няма лошо. Не съм специалист в съдийството, но според мен нямаше някакви грешки, които да попречат на някой от двата отбора. Имаме тежък мач с Черноморец, трудно е да се играе в такова топло време. Черноморец ще се хвърли срещу нас като за световно първенство. Не мога да коментирам дали ще премираме Миньор Перник в мача им срещу ЦСКА. Но в това няма лошо, правят го и в Испания. Нямам амбиции да ставам президент на Футболния съюз. Моите амбиции са свързани с Лудогорец".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

andrea_tomova
06.05.2012 23:48

ХХАХАХА лЪжеЦЦЦЦ онова 2:2 с ЦСКА не беше ли уговорка бе ?! Да де всъщност не лъжеш. Вие не купувате мачове , а продавате.

Zdravchev
06.05.2012 22:25

ХАХАХА кой български отбор не прави мръсни сделки е въпроса ?

skurvi
06.05.2012 21:08

Колко даде на шефовете на Миньор да излезнат с юношите

docs
06.05.2012 21:03

Кой си ти и от къде имаш пари да копуваш играчи и да си имаш собствена железопътна компания? Сигурно си си спестявал паричките от мама и тати за закуските в училище а?