Михайлов игра при загуба на Твенте в последния кръг

18:48
Михайлов игра при загуба на Твенте в последния кръг
Николай Михайлов беше титуляр и игра 90 минути при загубата на Твенте с 2:4 като гост на ВВВ Венло в среща от 34-ия последен кръг на холандското футболно първенство.

Още в петата минута, след грешка в защитата, на Михайлов се наложи да излезе извън наказателното поле, за да избие опасна топка. В следващите минути Твенте пое инициативата, като многократно атакуваше вратата на домакините. В 31-ата минута Лерой Фер откри резултата за Твенте след подаване на Росалес. Домакините изравниха в последната минута на мача чрез Вилдшут.

В началото на второто полувреме, след добре организирана атака, Чадли засече подаване и върна преднината в полза на Твенте. Последва натиск от страна на Твенте и няколко атаки, завършили без попадение. В 61-ата минута Хола изравни резултата, след като отбеляза изненадващо и без да даде никакъв шанс на Михайлов. В 68-ата минута Фер беше на сантиметри от вратата, но ударът му удари гредата. В 84-ата минута Венло поведе в резултата, след като Бергуис беше оставен непокрит. Твенте имаше повече атаки и доминираше през по-голямата част от мача, но в края на срещата Учебо отбеляза за 4:2 в полза на ВВВ Венло.

След този мач Твенте и Николай Михайлов завършват сезона в Ередивизи на 6-та позиция. Така отборът от Еншеде ще трябва да изиграе плейоф с НЕК, за да си осигури участие в квалификациите за Лига Европа през следващия сезон.

ПСВ Айндховен без Станислав Манолев в състава си победи с 3:1 като гост Екселсиор Ротердам и си осигури участие в Лига Европа догодина. българският национал Манолев беше в резервите, но не се появи в игра.

Шампионът Аякс завърши сезона с победа с 3:1 като гост на Витес.

Хееренвеен загуби с 2:3 у дома от Фейенорд, като грандът от Ротердам завърши втори в крайното класиране и ще участва в квалификациите за Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
06.05.2012 21:54

Вилдшут вкарал в последната минута на мача за 1:1,ама после мача продължил,а?*confused*