Младенов: Надявам се да спрат да ощетяват ЦСКА

16:59
Младенов: Надявам се да спрат да ощетяват ЦСКА
"Аз съм сигурен, че нещата тепърва ще загрубяват. Надявам се повече да не бъдем ощетявани, защото няма да мълчим и кротуваме", закани се наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов преди двубоя с Ботев Враца в понеделник.

"Аз съм сигурен, че нещата тепърва ще загрубяват. Ние трябва да се предпазим от всичко това. Надявам се повече да не бъдем ощетявани, защото няма да мълчим и кротуваме. ЦСКА е марка, която най-достойно защитава българския футбол и не може по такъв начин да се отнасят с нас, както в последната среща", коментира Младенов по повод дербито с Левски в последния кръг.

"На шефа на Съдийската комисия мога да му кажа едно - ако той мине на улицата покрай мен, аз го блъсна и той на третата крачка загуби равновесие, падне и автобуса го смачка, кой е виновен? Във футбола са точно определени правилата. Всеки един контакт в наказателното поле, при скоростта, с която футболистите се движат, още повече в гръб, е фатално за този, който притежава топката. Нека да не изопачават нещата", каза още старши треньорът на "армейците".

"Няма психологическо напрежение в отбора след загубата от Левски, овладяхме това, тренира се с добро настроение и мислим за следващия мач, който на всяка цена трябва да спечелим. Ние сме амбицирани да спечелим всичките ни оставащи мачове. От нас зависи всичко, от никой друг", допълни Младенов.

Той поясни, че няма да пази Жуниор Мораес, който ще бъде наказан за два мача, ако получи още един жълт картон до края на сезона. "Имам два варианта за заместник на Румен Трифонов, все още не съм определил кой точно ще избера. Жуниор Мораес тренира и е в състояние, което му позволява да играе, което означава, че ще играе", уточни Младенов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

korektor
05.05.2012 18:01

eeee как може така да ви ощетяват ..... тцтцтттццт

Kalinho
05.05.2012 18:01

е то нали знаете на калпава ракета ...