В щаба на Кипър: Това е най-важният двубой за нас

12:34
В щаба на Кипър: Това е най-важният двубой за нас
Селекционерът на националния отбор на Кипър Ангелос Анастасиадис заяви на днешната си пресконференция, че резултатът от световната квалификация между България и Кипър ще зависи до голяма степен от играта на техния отбор.

"Познаваме добре играта на съперника. За нас най-важно е да бъдем дисциплинирани. България ще разчита на домакинския фактор. До голяма степен резултатът от този двубой ще зависи от нашата игра. Имаме доста кадрови проблеми, но те не ни интересуват. Надявам се, че с колективни усилия да успеем да спечелим двубоя. Смятам, че ще стане изключителен мач и се надявам публиката да се забавлява. Искам само да отбележа, че България изглежда по един начин като гост и по съвсем друг като домакин. Това е може би най-важният двубой за нас, както и за България. Този двубой ще реши до голяма степен какво ще се случва в тази група", коментира Ангелос Анастасиадис.

Капитанът на кипърския национален отбор Михалес Константину от своя страна заяви, че очаква тежък мач срещу България.

"Предстои ни тежък мач срещу България. Знаем колко е добър вашият отбор. Имате големи футболисти от световна класа. Ще бъдем труден мач за нас. България е фаворит, но това е само на хартия. Влизаме в срещата, за да вземем най-доброто, което можем и да дадем всичко от себе си. Всички мачове в тази група са изключително трудни. Със сигурност българите са невероятни футболисти и ние трябва да се опитаме да се противопоставим на тяхната игра. Знаем, че отсъстват основни футболисти, но България е футболна страна с традиции и много талантливи играчи, които могат да заменят всеки един", сподели Константину.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bqsa
31.03.2009 13:35

Само да кажа на тези които негледат гръцко първенство.Тоя на снимката е много опасен футболист и ще имаме неприятности от него.Един от голмайсторите на Олимпиакос.Добър е *devil*

bos
31.03.2009 13:17

Да без съмнение ще се борят много в тоя мач.Мисля че основния им проблем е многото кадрови проблеми,липсата на доста основни опитни играчи мъчи отбора това са: Звездата им Янис Окас.Отсъства заради контузия и основният халф на Кипър Мариос Николау.Също и най-опитните халфове Константинос Харалампидис и Константинос Макридис.