Ники Михайлов: Баща ми знаеше, че всички ще са срещу мен

10:00
Ники Михайлов: Баща ми знаеше, че всички ще са срещу мен
"Баща ми знаеше, че всички ще са срещу мен, предвид това, че той е толкова известен вратар", сподели стражът на Твенте Николай Михайлов пред "De Telegraaf".

Българският национал е смятан за един от най-добрите на поста си в холандската Ередивизи. Той идва от фамилия на вратари - баща му Борислав и дядо му Бисер също са представяли страната ни на международно ниво.

Николай обаче разкри, че баща му никога не е го е натискал да стане вратар. "Като дете играех на поста нападател. Но един ден си сложих ръкавиците на вратаря. Баща ми никога не ме е натискал. Той дори не бе особено очарован от идеята", сподели Михайлов.

Според него, сегашният шеф на БФС е опитал да защити сина си си от страхотното напрежение върху играчите в България. "Той знаеше, че ще бъде много трудно за мен с толкова известен вратар за баща. Той знаеше, че всички ще бъдат срещу мен", каза още последният победител в анкетата за футболист на годината у нас.

Има големи шансове Ники да си тръгне от Холандия през лятото. Бенфика проявяват сериозен интерес към българина, който вече призна, че желае да се състезава на по-високо ниво.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
05.05.2012 11:25

ами ако не беше тати след изцепките срещу 4ерно море и вердер звездоман4о щеше да пази някъде в Б група

aa2
05.05.2012 13:59

Той пък Ван дер Саар миналата година срещу Уест Бром като направи грешка дето и Михайлов не може да направи, вие нищо не казахте, нали?Смешник!

korektor
05.05.2012 12:24

Де Хея колко грешки направи тази година ??? на всеки се случва да направи грешка ... виж каде е сега в Твенте ,най-добър вратар в Холандия а вие го храните че баща му го ореждал ..

Fabregas_boy
05.05.2012 12:11

Всеки добър вратар е имал изцепки(ето примерно Буфон миналия ден).Пък и я кажи някой по-добър БГ вратар?