Фабио Капело иска да поеме клуб от Англия

14:20
Фабио Капело иска да поеме клуб от Англия
ившият селекционер на английския национален отбор по футбол Фабио Капело предложи услугите си на клуб Висшата лига на страната. Той напусна националите в началото на годината и остана без работа, но сега е готов да се завърне на мениджърския пост.

"За мен ще бъде интересно да водя отбор от Англия, защото познавам отборите и футболистите много добре. Искам да бъда мениджър на отбор, който иска да печели трофеи. Не са важни парите, а самата стойност на клуба. Аз не работя само за пари. Искам да водя отбор в Шампионската лига и да се боря за всички възможни трофеи", заяви Капело.

Италианецът, който води успешно Рома, Милан, Ювентус и Реал Мадрид, подкрепи решението на Футболната асоциация на Англия, която назначи Рой Ходжсън за национален селекционер.

"Познавам Рой още от престоя му в Италия с Интер, а и през последните няколко години се срещах често с него. Той е добър и опитен мениджър, което го прави отличен избор за национален селекционер. Пожелавам му успех на Евро 2012", добави Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

headhunters___
04.05.2012 15:49

Дано не дойде в Челси, че догодина сигурно ще стягаме багажа за Чемпиъншип ако Абрамович се побърка да назначи тоя, по добре да остави Ди Матео отколкото тоя Капело !