Емил Костадинов: Стоичков действа грозно

11:56
Емил Костадинов: Стоичков действа грозно
Легендата на българския футбол и член на Изпълкома на БФС Емил Костадинов отговори на нападките на треньора на Литекс Христо Стоичков по адрес на Боби Михайлов и останалите ръководители във футболната ни централа.

"Действията на Ицо са грозни. Тези обиди по медиите са много некоректни и не му правят чест. Не може заради едни грешни съдийски осъждания да атакуваш всички в БФС", каза Емо пред "Меридиан Мач".

Екзекутора на петлите коментира и евентуалната битка между Стоичков и Боби Михайлов на следващия конгрес на БФС: "Който и да е неговият кандидат, смятам, че той няма никакъв шанс срещу настоящия президент."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MANBARJUV
04.05.2012 21:02

Лайнари и боклуци се оказахте всички вие, Емо - и ти, и 2-мата плешивци(Перуката и Лечков) сте най-големите ла*на в футболния ни съюз в момента!
Дано Ицо да ви изрита най-накрая, че ме е срам вече да казвам думичките футбол и България заедно!

totality_we
04.05.2012 13:11

Боклуции гъзолизещи.... кое му е грозното? ГРОЗНО е това, че тия лайнари съсипват всички възможности за развитие на БГ футбола... *devil*

TheHeavenMakers
04.05.2012 12:31

Вижте го тоя близач беее *angry* Никакъв цесекар не си ти и не искам никога да те виждам по никакъв начин в ЦСКА !!! Костадинов с това си изказване показва че е отрепка готова да лиже калния задник на говедото перушан и то за жълти стотинки !

FaNaTiKa
08.05.2012 10:50

изказва си мнението .. не бил цесекар, той има също велики моменти с екипа на ЦСКА, така както и Стоичков .. и аз в случая съм за Стоичков с две ръце, но уважавам мнението на другите .. не бил цесекар Костадинов .. ха-ха .. иначе отношението на Стоичков въобще не е грозно, той предизвиква Михайлов на детектор на лъжата, Михайлов отказва и казва пред медиите, че е излишно да отговаря на някакъв си треньор, той бил президент на великото БФС .. и бил голямата работа .. вярно, голям вратар в славно време, но от Стоичков по-голям няма и точка..