Залог на деня: Депортиво К. – Уиверсидад (познат)

18:36
Залог на деня: Депортиво К. – Уиверсидад (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Април: 30 познати от общо 44 мача - 68.2% успеваемост

Залог на деня за 04.05.12г.:



Тази среща е първата от двете между настоящите съперници във фазата на осминафиналите от турнира Копа  Либертадорес. Този сблъсък противопоставя миналогодишния шампион на Еквадор в лицето на Депортиво Кито с миналогодишния шампион на Чили – Универсидад де Чили. И двата тима достигнаха до тази фаза предимно с домакинските си изяви и някои откраднати точки в гостуванията, но срещите пред собствена публика си останаха тези срещи, от които главно се формираше точковият актив. Универсидад записа само една победа навън в турнира над Годой Круз с минималното 0:1, но с точките вкъщи успя да достигне до осминафиналите, като тук ще разчита на изгоден резултат в гостуването и евентуално силно домакинско представяне на реванша за да продължи. Тази задача ще е повече от трудно що се касае до днешното гостуване като се има предвид къде ще гостува отбора от Чили. Град Кито е втория най-населен град в Еквадор след Гуаякил и е втората най-високо разположена столица в света със своите 2800 метра над морското равнище. Единствената столица в целия свят намираща се по-високо от Кито е Ла Пас в Боливия. Атмосфера днес буквално ще бъде ужасна. Много домакински фенове и малко кислород за гостите. В подобни гостувания са губили редица бразилски клубове, като преди няколко години, дори националният отбор на селесао загуби гостуване при такива условия. Домакините ще разиграват топката и ще чакат гостите съвсем да останат без въздух за да се възползват възможно най-добре от това. Освен това Депортиво играе и качествен футбол когато е домакин. В настоящото издание на Копа Либертадорес домакините спечелиха всички срещи вкъщи и не допуснах нито един гол! Резултатите с които печелеше еквадорския тим бяха 2:0, 3:0 и дори 5:0 срещи мексиканския Чивас в края на груповата фаза. Депортивно въпреки, че е шампион на страта си от изминалия сезон сега не се представя много добре на домашна сцена и вероятно ще съсредоточи усилия именно в тази надпревара. Предполагам всички читатели на рубриката помнят как точно еквадорски тим преди няколко сезона спечели Копа Либертадорес. Днешните домакини едва ли ще имат сили за подобен подвиг, но поне в домакинствата в турнира и конкретно в това може да им се гласува доверие. Коефициентът за домакините е изключително примамлив, защото Универсидад се намира във силна форма, но в чилийското първенство, а днес съперника и условията за футбол ще са коренно различни и няма да има нито един фактор, които да е в тяхна полза. Ставката и всички факти съпътстващи тази среща задължават подкрепа само и единствено за домакините.

Прогноза: 1, коефициент 2.40

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fugee
04.05.2012 13:47

Сотирка браво за прогнозата, но не ги сапунисвай тука ЛДУ Кито печели Копа Либертадорес не Депортиво Кито.

vlatkyn
04.05.2012 15:01

Сложи си очила и пак прочети прогнозата преди да философстваш.

sett1234
04.05.2012 11:12

Много сериозна прогноза...и затвори устите на критиците,браво!!! Моето предложение към г-н Сотиров е да прогнозира поне 2-3 мача дневно за да има ефект когато коефициентите са по- малки. Не всички могат да играят с големи суми.

blazin_squad
04.05.2012 11:04

евала сотиров. такива прогнози радват всички !

vlatkyn
04.05.2012 10:12

Поздравления на Сотиров и за еквадорците и за БАТЕ Борисов. Моите Солигорск се издъниха.

chochando
03.05.2012 21:39

Унив де Чили са по класният отбор,но все пак има и реванш.Успех на всички играли този мач...

sashpeto
03.05.2012 20:17

Браво Сотирка хубав коеф. само ,че мача е х2

Antoni753
03.05.2012 19:48

унив са в доста добра форма и миналата година спечелиха един международен турнир ако са си запазили отбора мисля че могат
да имат претенции за КЛ миналата година отстраниха бразилския
Вашку да гама за мен е Х2 или гол гол може би

zoostation
03.05.2012 19:07

Бреееее 2.40! Браво Сотиров, за това говорим!

LiverpoolFen20
03.05.2012 18:56

Радвам се ,че си го прогнозирал едно . Така ми се връща надеждата за този изгубен за УДЧ мач *smile*