Изхвърлиха Платини от състава на Динамо, връщат го в ЦСКА

17:51
Изхвърлиха Платини от състава на Динамо, връщат го в ЦСКА
Нападателят Мишел Платини е бил освободен от тима на Динамо Букурещ, съобщават местните медии.

След равенството 1:1 с Клуж, ръководството на Динамо е решило да прекрати пребиваването на бразилеца в Румъния. Платини изигра едва 15 минути срещу Клуж, но сега най-вероятно ще се завърне в ЦСКА.

Именно армейците пуснаха нападателя под наем в румънския тим през зимата. Причината за изгонването на играча обаче е много интересна. Той е поискал от треньора си Дарио Бонети да го освободи през уикенда, за да гледа Вечното дерби между ЦСКА и Левски на живо.

Платини наистина присъства на трибуните на Националния стадион, за да види загубата на фаворитите си с 0:1, но поради тази причина пропусна тренировките в събота и неделя, което вбеси шефовете на тима.

"Нямаше какво да направим, защото Дарио му позволи да отиде, но през лятото определено няма да го задържим. От Адриан Кристеа насам, нито един играч не е имал толкова тъпа причина за освобождаване", заяви човек от шефското тяло на Динамо.

Платини изигра осем мача или 352 минути за румънците, без да впечатли особено.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

docs
09.05.2012 00:49

Видяха го, че няма талант и класа и го връщат на ЦСКА той е точно като за това селско отборче или което и да е от нашите аматьорски селски отборчета тук, които се водят за "професионални". Пълен смях.

MeToDueB
03.05.2012 18:47

нали се сби във въпросния мач с Динамо Букурещ или се бъркам, че е било срещу тях. Моята версия за това, че са го върнали е следната .. взели са го за да му върнат, като го пребият и вече не им трябва *lol* или са му правили други работи хаха

Antoni753
03.05.2012 20:17

напълно възможно е хаха

devic
03.05.2012 18:15

Адриан Кирстеа няма да е ама Андрей Кристеа може