Маклийш: Стилиян ни липсва

15:08
Маклийш: Стилиян ни липсва
Тактическите познания на Стилиян Петров липсват през последните седмици на тима на Астън Вила, заяви мениджърът на тима Алекс Маклийш.

Българският капитан на Вила в момента се лекува от остра левкемия, а неговият тим е само на три точки от зоната на изпадащите. До края на сезона клубът от Бирмингам има домакинство на Тотнъм и гостуване на Норич Сити, а Маклийш каза, че липсата на Стилиян е голяма загуба за тима през последните седмици.

"В началото на сезона, ти се питаш на какво ниво са по-опитните ти играчи. Стан винаги е бил известен с неговите пробиви, най-вече в Селтик, а когато дойде в Англия той разви играта си и узря като играч. В началото ние наистина нямахме кой да поеме топката", каза Маклийш.

"Стан се опитваше да прави това и да пробива напред. След това, ние дръпнахме Стан малко по-напред, а той пробваше доста често силата на удара си. Той се представяше като прекрасен капитан. Да, ако пуснеш някой по-млад играч, той може и да е по-бърз, но тактическите познания, опитът, те са на страната на Стилиян", добави Маклийш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация