Сър Алекс: Заплахата в Шампионската лига е Барселона

09:23
Сър Алекс: Заплахата в Шампионската лига е Барселона
Барселона е основният конкурент на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, смята мениджърът на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън.

Може би финален мач срещу "каталунците" в най-комерсиалния турнир е част от плановете и мечтите на шотландския специалист. Юнайтед и Барселона могат да се срещнат чак в спора за трофея, ако преодолеят успешно следващите етапи от състезанието.

" Барселона са един от фаворитите за титлата. Английските тимове също доказаха класата си в последните години. Трябва обаче да разберем, че опасността за нас не ида само от английските отбори. Най-голямата заплаха е Барселона. Представянето им през първото полувреме в мача срещу Олимпик Лион, който те спечелиха с 5:2, беше абсолютно брилянтно. Вкараха четири гола за нула време", коментира Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
31.03.2009 14:07

*lol* да Vurbanov прав си АРСЕНАЛ ще изядат турнира с парцалите ,на финала са-Арсенал:Барселона *party*

Vurbanov
31.03.2009 11:53

eи martototo ти кат си за арсенал и си мислиш че ман няма да прегазят порто ли ште ги бият и в манчестар и в порто и арсенал ш го изядат не са и на дяваи ви ако биите вилереал пак добре ш е ....
*stop*

martototo
31.03.2009 10:51

Аз обаче викам айде първо МАНЧЕСТЪР ДА СИ БИЯТ ПОРТО......... и след това да ги видим срещу АРСЕНАЛ ..... *wink* така че въобще да не си мислят за мачове с БАРСА защото няма да имат възможност да стигнат до там *stop*

!!! П.С : АРСЕНАЛ НАД ВСИЧКИ

fRSkn
31.03.2009 10:46

абе 1.во Барса да бият Баиерн и тогава да си прави сметките