Маккойст се надява Рейнджърс скоро да има нов собственик

18:44
Маккойст се надява Рейнджърс скоро да има нов собственик
Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс - Али Маккойст, се надява в края на тази седмица "сините" да намерят подходящия нов собственик. Очаква се в следващите дни шампионът на Шотландия за 2011-а година да бъде закупен от американския бизнесмен Бил Милър.

"Надявам се скоро всичко да приключи по успешен за нас начин и тази седмица да имаме нов собственик. Не може да продължаваме още дълго по този начин. Невъзможно е да има ликвидация на клуба, но скоро ситуацията трябва да започне да се подобрява", заяви Маккойст.

През уикенда Рейнджърс загуби с 0:3 като гост на Селтик и остана на второ място в шотландското първенство. "Сините" бяха шампиони на страната в последните три сезона, но финансовата криза попречи на отбора да спечели златните мадали във Висшата лига за четвърти пореден път. В момента Рейнджърс е под административно управление.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
01.05.2012 19:54

След дербито преди 37 дена ми се искаше да ги премахнат, но след последното дерби ми се върна желанието да си ги оставят.Все пак няма нищо по-яко от това да видиш как твоя отбор бие Рейнджърс!