Реднап не бил обиден заради предложението на Рой Ходжсън

21:28
Реднап не бил обиден заради предложението на Рой Ходжсън
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап не е разстроен от решението на английската футболна асоциация да предложи поста селекционер на английския национален отбор на Рой Ходжсън - мениджър на Уест Бромич.

Реднап се смяташе за големия фаворит за поста селекционер на английския национален отбор по футбол, който стана вакантен през февруари тази година след оставката на италианеца Фабио Капело. В неделя английската футболна асоциация неочаквано съобщи в комюнике, че ще започне преговори за поста селекционер с Ходжсън.

"Ако Рой бъде назначен за селекционер, аз ще му пожелая всичко най-добро, той е отличен човек, каза Хари Реднап в интервю за телевизионния канал Скай спортс. Аз имам добра работа в Тотнъм, фантастични футболисти, така че няма никакви проблеми. Не съм обиден и за нищо не съжалявам. Аз просто ще остана на поста си в Тотнъм и ще се боря за Шампионска лига".

"Мисля, че Ходжсън може да постигне големи успехи, продължи Реднап. На мен ми се струва, че в английския национален отбор има блестящи футболисти, както млади, така и опитни. Ще чакам европейското първенство."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

n0thing
30.04.2012 21:37

Е той колко пъти повтаря, че ще се съсредоточи изцяло на Тотнъм, остава и да мрънка..