В битката на дъното Светкавица и Видима не излъчиха победител

20:12
В битката на дъното Светкавица и Видима не излъчиха победител
В "битката на дъното" Светкавица Търговище и Видима Раковски завършиха 0:0 и след този мач отборът на Светкавица има само теоретични шансове да остане в "А" футболна група. Светкавица е на последното, 16-то място с 8 точки, а Видима е на 14-то място с 14 точки.

През първото полувреме домакините от Светкавица бяха по-активният отбор и на няколко пъти имаха възможност да открият резултата. Най-интересното положение през първата част бе в 15-та минута: Ели Маркес от средата на терена напредна сам, излъга петима футболисти на Видима Раковски и от границата на накзателното поле отправи удар, но топката попадна право в ръцете на 21-годишния вратар на гостите Ивайло Василев. Младият страж на отбора от Севлиево на няколко пъти имаше добри намеси и без съмнение заедно с левия защитник Калин Щърков бе най-добрият играч на Видима.

През второто полувреме по-активни бяха гостите, които на няколко пъти осъществиха опасни атаки по левия фланг, където особено активен бе Калин Щърков. Ангел Русев също на два пъти затрудни защитата на домакините, но в крайна сметка последният съдийски сигнал на Стефан Спасов прозвуча при резултат 0:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация