Борусия Дортмунд очаква оферти за Кагава

19:01
Борусия Дортмунд очаква оферти за Кагава
Ръководството на германския футболен шампион Борусия Дортмунд обмисля да продаде японския полузащитник Шиниджи Кагава през лятото, съобщи "ДПА".

Спортният директор Михаел Цорк потвърди, че в клуба очакват оферти за Кагава. Японецът има договор с жълто-черните за още един сезон и от Борусия са склонни да го продадат, тъй като след година той може да напусне със свободен трансфер.

"В настоящия момент Шиниджи няма желание да продължи договора си. Той има определена пазарна цена. Ние не искаме да го продаваме, но трябва да следваме икономическата логика", коментира Цорк.

Кагава иска да продължи кариерата си във Висшата лига на Англия, а според слуховете от него се интересува Манчестър Юнайтед.

"Ще продължим преговорите с Кагава, но ние като клуб ще държим и на нашия интерес. Ако друг отбор го поиска, сме готови да изслушаме офертата", каза още Цорк.

Спортният директор беше категоричен, че клубът няма да прави спънки, ако нападателят Лукас Бариос, който загуби титулярното си място в състава през този сезон, поиска да напусне през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
29.04.2012 19:02

Аз давам 350 лева!

Manower
29.04.2012 19:13

Ееее струва много повече! *wink* Интересно ми е защо не иска да си поднови договора, освен ако не иска да играе в Англия. Но в този момент си е идеално да играеш в Борусия.

WeAreHotspurs
29.04.2012 19:06

Продадено!