Залог на деня: Сиена – Милан (познат)

14:14
Залог на деня: Сиена  – Милан (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Април: 29 познати от общо 41 мача - 70.7% успеваемост

Залог на деня за 29.04.12г.:



Милан все още е в борбата за титлата, въпреки известните проблеми, които отборът изпита в последни срещи. Днес победата за гостите няма алтернатива, ако искат да останат реално в играта за първото място. Сиена се успокои напълно след точката, която спечели през седмицата в домакинството на Болоня и сега вече спокойно може да си позволи загуба, която няма да е фатална. Домакини си осигуриха оставането в елита и за следващия сезон и сега ще играят единствено за феновете и за собствено удовлетворение. В Италия конкретно всичко е възможно и лично аз няма да се учудя, ако Ювентус загуби точки от някой най-неочакван съперник и изведнъж всичко да се обърне в полза на Милан. Гостите от Милано нямат на какво друго да се надяват, освен на шампионска титла, защото отпаднаха от всички други турнири и ако днес не спечелят може да се стигне до треньорска рокада след края на сезона и напускането на доста от опитните играчи в клуба, независимо от техния безспорен принос за отбора в последните години и тотална подмяна на играчите. Предсрочното отпадане от битката за титлата може да доведе до катаклизми в Милан и с победа днес напрежението ще се тушира поне до края на сезона. Ако Милан загуби битката за титлата в последния кръг или поне в някой от последните един или два кръг това ще се приеме доста по-нормално от това още 4 кръга преди края почти да няма шанс за нея и то след провал в гостуване на Сиена, която освен, че е посредствена като отбор е и абонат на  росонерите в последните години. Поглед в статистиката показва, че Милан е най-добрият гост в Италия и 11 победи в 17 мача са доста впечатляващ показател за гостувания на Ботуша. Миланисите имат само 1 загуба в последните 10 мача, а очаквам Сиена сериозно да намали темпото в последните кръгове, предвид липсата на всякаква мотивация и вероятното участие на футболисти, които ще получат последен шанс да се докажат и да заслужат място в отбора и за следващия сезон, като компания ще им правят вероятно и талантливите юноши на Сиена. Дори Сиена днес да е в оптимален състав, което е най-логично предвид, че опонента е Милан, то тръпката и нагласата на домакините ще е насочена единствено към това да загубят достойно или поне да зарадват домакинската публика с някое попадение, а не конкретно да измъкнат точки от крайно нуждаещия се от тях Милан. Последната победа на Сиена над Милан вкъщи е пред 2005 година като Милан е в серия от 5 поредни победи над домакините в последни им 5 срещи и днес ще запише 6-та ако не иска да предизвика сериозни трусове в клуба преди края на сезона.

Прогноза: 2, коефициент 1.67

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
29.04.2012 16:42

Селтик 1-ца
ЦСКА 2-ка
Ботев Враца 1-ца
Интер победа и над 2.5
Юве 2-ка
Видеотон 1-ца
Атл. Билбао 2-ка
Базел над 2.5
Тотнъм 1-ца
Сент Етиен 1-ца
Рен 1-ца
Малага -ца или 1Х
4елси 1-ца и над 2.5

к
Какво мислите дали ще хвана :Х *lol*

Fed83
29.04.2012 17:12

добри прогнози - Интер са съмнителни нещо

andrea_tomova
29.04.2012 14:50

Логична двойка !

GalStan
29.04.2012 15:39

Не се ли чувстваш леко нахален да казваш на хората какво да правят....или си от тези дето търсят да се заядат рано рано.Не виждам какво е казало момичето,освен ако не твърдиш,че жените не разбират от футбол!!

Rossonero92
29.04.2012 15:29

Ти по-добре коментирай поредните клюки във фейсбук *wink* Не ти е мястото тука ;д

H3aD_Sh0o7
29.04.2012 15:11

и то 90% сигурна според мен *smile**smile*