Мартин Петров с асистенция при равенство на Болтън

19:06
Мартин Петров с асистенция при равенство на Болтън
Мартин Петров игра цял мач за Болтън и подаде за първия гол на отбора си при равенството 2:2 срещу Съндърланд в среща от 36-ия кръг на английското първенство по футбол. Петров започна като титуляр и направи асистенция за първия гол на Кевин Дейвис в 26-та минута.

Българският национал проби по крилото и центрира в наказателното поле, където топката попадна в краката на капитана, който стреля от около пет метра и откри резултата. Никлас Бендтнер обаче изравни за домакините само десет минути по-късно, а Джеймс Маклийн покачи на 2:1 след почивката, за да се стигне и до второто попадение на Дейвис.

Този път той беше точен с глава след центриране на Самюел Рикетс. Равенството остави Болтън в зоната на изпадащите, след като Уигън срази с 4:0 Нюкасъл и се откъсна от преследвачите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
28.04.2012 23:42

Мартин е най-добрия играч на Болтън през този сезон, но за съжаление не игра в повечето мачове и логично Болтън е почти сигурен изпадащ. Вижда се, че когато играе, прави нещо - я голче ще забие, я асистенция ще направи. Дано някой отбор от ПЛ го вземе другия сезон ако Болтън изпадне, защото има още какво да даде на Англия. *smile*

jan4o
28.04.2012 20:10

Браво Марто ! *smile* Чакаме и Стилиян да се оправи и да почвате да мачкате заедно с Берба и Мартин.. *smile*