Конте: Вече вярвам в немислимото

15:42
Конте: Вече вярвам в немислимото
"Преди началото на сезона беше немислимо да смятаме, че е възможно да се борим за Скудетото. Сега е нормално да вярваме, че сме близо до тази цел", заяви треньорът на Ювентус Антонио Конте на пресконференцията си преди утрешното гостуване на Новара.

Бианконерите водят с три точки пред втория Милан. Ако Юве спечели три от оставащите си четири срещи, ще стане шампион на Италия за първи път от 2006 година насам.

" Милан беше считан за основен фаворит в началото на сезона, докато ние бяхме аутсайдери, но сега водим в класирането", допълва специалистът.

"Трябва да дадем най-доброто от себе си в оставащите четири срещи, тъй като нищо още не е решено", каза още Конте.

Треньорът на Юве призна, че има проблеми с контузени и наказани футболисти.

"Матри е наказан, а Куалярела има проблем в адукторите и все още не знам дали ще е готов. Дел Пиеро пък страда от преумора и вчера проведе индивидуална тренировка", каза още Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaJuve29
28.04.2012 16:00

"Матри е наказан, а Куалярела има проблем в адукторите и все още не знам дали ще е готов. Дел Пиеро пък страда от преумора и вчера проведе индивидуална тренировка"

За капитана такова нещо преумора няма!Ако трябва ще лази по терена,но ще накаже противника,за да спаси своята Стара Госпожа.
AVE ANTONIO!

rooney_fen_10
28.04.2012 15:46

Юве трябва да си повярват повече и ще постигнат още по-добри резултати от този сезон.