Раниери: Не искам да общувам с Моуриньо

18:08
Раниери: Не искам да общувам с Моуриньо
Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери заяви пред италианското издание "Ла Стампа", че вече не иска да общува с Жосе Моуриньо.

Отношенията между двамата специалисти се влошават от постоянните саркастични забележки, които португалецът отправя към своя съперник. Както е известно Моуриньо на няколко пъти уязви сериозно Раниери, като го нарече "твърде стар" и "нямащ манталитета на победител".

В началото на тази календарна година двамата се срещнаха на вечеря, за да изгладят отношенията помежду си, но Моуриньо продължи със словесните си нападки по медиите, което явно е засегнало треньора на Юве.

"Вече нямам никакво намерение да вечерям или да общувам с Моуриньо. Не съм засегнат от нищо, каквото той е казал, съм го забравил. Жосе е прекрасен специалист, който беше назначен в Интер, за да спечели Шампионската лига, тъй като те са всяка година шампиони на Италия", сподели Раниери пред "Ла Стампа".

Треньорът на Старата госпожа коментира и предстоящите срещи на своя тим от Серия "А" и турнира за Купата на Италия:

"Силата ни е, че винаги пробваме да истискаме максимума от всяка среща. Ще играе мач за мач и ще видим какво ще стане", каза Клаудио Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN
30.03.2009 20:27

Теб па кой те пита бе издънка от 1908г ? Forza Milan