Адебайор: Имаме шансове за трофей

13:33
Адебайор: Имаме шансове за трофей
Нападателят на Арсенал Емануел Адебайор заяви, че не съжалява за това, че остава на "Емирейтс Стейдиъм". Тогоанецът бе свързван с трансфер за 25 милиона паунда в италианския гранд Милан през миналото лятото.

"Артилеристите", като че ли няма да се доберат до титлата в Премиършип този сезон, но все още са в борбата за Купата на Англия, както и в Шампионската лига.

"Щастлив съм. Никога не съжалявам за нищо. В момента на клуба му е трудно, тъй като не успяхме да спечелим кой знае колко срещи, но въпреки това съм щастлив с Арсенал. Това беше желанието ми, това исках всички да видят и да знаят. Искам да остана в Арсенал", заяви Адебайор.

Тимът на Арсен Венгер бе поразен от контузии на някои от най-големите имена в отбора.

"Повечето от играчите ни бяха контузени. Едуардо, който го нямаше за няколко месеца, Томаш Росицки за около година, Тио Уолкът за три месеца, Сеск Фабрегас за почти четири месеца, а включително и аз за две-три седмици. Мисля, че ако Манчестър Юнайтед трябва да се лишат от Роналдо, Рууни, Гигс, Бербатов и Нани, те нямаше да имат същия тим като сега. Нямаше да печелят всеки мач. Когато тези играчи се върнат имаме шанс да спечелим нещо", допълни още футболистът от Того.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация