Ясен Петров: Трябва да вкараме положенията си срещу ЦСКА

17:29
Ясен Петров: Трябва да вкараме положенията си срещу ЦСКА
Футболистите на Левски трябва да се възползват максимално от головите си положения, ако искат да победят ЦСКА в предстоящия мач от 26-ия кръг на българската футболна "А" група, смята наставникът на сините Ясен Петров.

"Няма да коментирам противника, защото в този мач няма фаворит. Ние си имаме проблеми за решаване и сме концентрирани изцяло върху тях. Разузнаваме ЦСКА и търсим начин да ги изненадаме. Ако вкараме своите положения, които несъмнено ще имаме, ще успеем. Нямам притеснения и не мога да бъда недоволен от начина, по който се готвят футболистите ни. Вярвам на всички в нашия отбор, че ще дадат всичко от себе си за победата", заяви Петров.

Временният старши треньор на Левски добави, че неговите възпитаници трябва да бъдат концентрирани върху играта си, а не върху противника. ЦСКА води с 13 точки срещу Левски, с осем срещу Лудогорец и със седем девет срещу Черноморец, а евентуална победа в дербито прави "червените" сигурни шампиони.

"Трябва да се концентрираме върху нашия отбор и се надявам, че всички други фактори ще бъдат на нивото на публиката. Надявам се да стане зрелищен мач и ние ще направим всичко по нашите сили, за да видим усмивки на лицата на нашите фенове след мача", добави Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари