Хю Хефнър изненада Playboy България (снимки)

17:13

Хю Хефнър изненада Playboy България (снимки)
Един от най-известните мъже в света – създателят на Playboy Хю Хефнър, - отправи специално послание към българското издание навръх 10-ия му рожден ден.

"Голямо удоволствие е да поздравя Playboy България за десетата годишнина. Горд съм, че вие играете важна роля в утвърждаването на свободата на словото, свободата на избора и свободата на печата. Това са важни теми за мен и за Playboy", заяви Хю от огромната видеостена в Sofia Live Club, където мъжката библия приюти своето VIP Party.

Близо 500 подбрани гости, сред които политици, спортисти, бизнесмени и, разбира се, едни от най-красивите жени в България, чуха и няколко изумителни факта за първите 121 броя на родния Playboy. Например, общата гръдна обиколка на всички момичета от корицата е 183,40 метра, а теглото на отпечатаните до този момент броеве е 843 тона.



Медийният експерт Доц. Георги Лозанов, който също бе част от гостите та събитието, побърза да отбележи, че Playboy е изиграл решаваща роля в това голото българско тяло да не се вкара в чалгаджийско-мутраджийската култура. "В известен смисъл, Playboy е малко като чистач – хем показва еротичната страна на живота, хем го прави през филтрите на една естетика."



Главният редактор на Playboy Ивайло Цветков-Нойзи пък заяви, че голямата му мечта е родният читател да започне да вижда еротичното не само в сесиите, но и в четенето, и добави: "Playboy реално е единственото списание, което произвежда звезди. Ние превръщаме пепеляшките в принцеси, а принцесите – в истински звезди."

"Именно по-изтънченият курс, който е поел Playboy, ме убеди да се снимам", призна поп-певицата Аксиния. Тя грее от корицата на историческия, 148-страничен брой, който вече е на пазара.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Raul9520
27.04.2012 22:22

Да си откършиш от тия мацки*blush*Тоя дядка с кви си ляга само*erm*

Docker
27.04.2012 21:11

Колко блондинки са необходими за смяната на един памперс?
Това само Хю Хефнър го знае.

luiz_lfc
27.04.2012 17:41

Тия мадами заслужават един тир със сперма отгоре ку*ви долни!

8510
27.04.2012 19:07

Курви ама май и те не ти пускат а *smile*,в даване на съвети сме най-добри.Все сме най,всички други са нисша раса *smile*.

rooney_fen_10
27.04.2012 17:26

Абе каквото и да приказват тия дето се снимат в Playboy, си остават курви, за които бих дал всичко, само за да си легна с една от тях. *joking*