Джърмейн Дефоу зарязан заради изневери

16:16
Джърмейн Дефоу зарязан заради изневери
Шантел Хоутън, която е бивше гадже на Джърмейн Дефоу, разкри, че го е зарязала заради неговите постоянни изневери, пише британското издание "Нюз ъф дъ уърлд".

Красавицата, която се прочу от участието си в британския Биг Брадър, изкара четиримесечен романс с нападателя на Тотнъм, сподели, че след връзката си с футболиста е осъзнала, че парите не могат да купят щастие и никога повече не иска да се занимава с футболисти.

Както е известно, Шантел бе поредното завоевание на Дефоу, който може да се похвали с връзките си с много от най-котираните британски манекенки.

Двамата се разделиха по средата на февруари, когато приятелката на Дефоу намерила снимка на друга жена на телефона на играча и в последствие разбрала, че Джърмейн никога не и е бил верен.

Въпреки разочарованието от невярността на нападателя на Тотнъм, Шантел разкрива, че връзката и с Дефоу е имала и някои положителни аспекти.

"Сексът с него беше страхотен, а ваканцията, която изкарахме в Дубай беше като приказно пътешествие", споделя госпожица Хоутън.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация