Залог на деня: Атлетик Б. – Спортинг Л. (познат)

17:38
Залог на деня: Атлетик Б. – Спортинг Л. (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Април: 24 познати от общо 36 мача - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 26.04.12г.:



След загубата в първата среща днес единствено чиста победа ще свърши работа на Атлетик Билбао, като предложението ми е свързано, именно с победа на домакините.

Те се представят невероятно силно вкъщи, а и отстраниха тимове като Манчестър Юнайтед и Шалко 04 и е доста нелогично да се очаква отпадане точно от лакатушещия цял сезон Спортинг Лисабон. Атмосферата на домашния стадион в Билбао е доста тежка и често пъти гостуващите тимове трудно спазват треньорски си указания до край. В тази среща подхода на Спортинг ще бъде съвсем ясен - здрава игра в отбрана и бързи контри. В момента, в който Са Пинто пое отбора от Лисабон, той започна да играе доста организирано и с акцент върху здравата отбрана, както и плътното покритие, което ще е и приоритет на гостите днес. Треньорът на домакините Марсело Биелса има определено нестандартни разбирания за футбола, но точно това ще бъде доста полезно в подобни турнирни битки, когато всеки детайл е от значение. Неговият отбор и днес ще играе подчертано офанзивно, заради резултата от една страна и заради треньорската философия, която налага той. На върха на атаката отново ще бъде Фернандо Йоренте, а в игра се завръща друг вдъхновител и любимец на домакинската публика Хави Мартисес, като очакванията за вихрени атаки и много положение и то предимно за домакините са съвсем логични. Спортиг няма победа навън в Лига Европа този сезон, въпреки че достигна до тази фаза на надпреварата. Отборът взе по точка само в Харков и Варшава, но баският Билбао е с различен дух и атмосфера и в подобна емоционална футболна вече и тези характеристики трябва да окажат подобаваща подкрепа на футболния тим Атлетик. Всички 40 000 билета за срещата са продадени отдавна и защото Атлетик е единствения тим от четирите полуфиналисти, който няма нито един трофей в Европа до момента в цялата си история, като тук стимулът и волята за победа сега ще са на пределно високо ниво. С треньор като Биелса головете са гарантирани, а за Спортинг ще останат малко шансове днес да се добере някак до финала. В първата среща лисабонските лъвове спечелиха доста късметлийски и с помощта на домакинския фактор, като днес късметът вероятно ще е свършил, домакинският фактор ще е против тях, а героят от първата среща Измайлов ще изтърпява наказание. Отборът от Билбао заслужава да участва на финал с подобна история и толкова сърцати и отдадени на клуба играчи, а победата днес трябва да дойде, за да видим във заключителната среща един тим, който наистина ще играе, като на финал.

Прогноза: 1, коефициент 1.69

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

just_19
27.04.2012 06:21

а
почнал то с тия коефициенти и баба щи избере Мач на деня *lol*

putopalo
27.04.2012 00:08

Не бях влизал тук от няколко дни и какво да видя:Сотиров къпе много яко.Евала ве брат ми.

Seppuku
26.04.2012 23:53

Честито на маняците с точен резултат!

vdinev
26.04.2012 23:08

тьпстьра сотиров взе лека по лека да влиза вьв 4ас но да видим до кога

eronomoigbe
26.04.2012 22:01

Мисля си, че ако Билбао отпаднат трябва да потърсят сметка на Сотирката *joking*

tearsss
26.04.2012 20:10

Атлетик-Атлетико е финала на Лига Европа

sasko_bulgaria
26.04.2012 19:25

Пуснал съм го 1-ца в еврофутбол дано не е урочасал и този мач.

skubidu3
26.04.2012 18:43

Благодаря за Сепахан. Коефициента беше станал 4,5 и излезе.

Arsenal_England
26.04.2012 17:52

Хванах Барселона - Челси на ПП/КИ 1/Х на 25.00 коеф. и тоя съм го пуснал 1/Х на 15.00 коеф. по добре да рискувам с малко пари от колкото за 1.40 коеф с много пари и пак не е 100%-ов!

donatelo
26.04.2012 17:47

Според мен Атлетик ще победи.Желая успех на всички.