Конте: Пирло ще продължава да бие дузпи

14:20
Конте: Пирло ще продължава да бие дузпи
Треньорът на Ювентус Антонио Конте обяви, че плеймейкърът на тима Андреа Пирло ще продължи да бие дузпите, отсъдени в полза на Старата госпожа.

Както е известно, Пирло пропусна два единадесетметрови наказателни удара в последните два мача на торинци. В неделя бившият футболист на Милан би дузпа срещу Рома, вратарят Курчи спаси, но при добавката Пирло вкара. Вчера дългокосият халф стреля от бялата точка и в мача с Чезена, като в този случай той удари страничната греда.

"Ако Алесандро Дел Пиеро е на терена, той бие дузпите. В негово отсъствие тази отговорност се пада на Пирло. Това ще продължи да е така", отсече Конте.

"Момчетата ми остават след края на тренировките, за да тренират дузпи. Доскоро им казах, че няма особен смисъл да го правят, тъй като за нас не се отсъждат подобни нарушения", допълва специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HB1
26.04.2012 19:15

според мен трябва да ги бие Маркизио. като играч с сърце и обичащ този отбор. като лампард и швайнщайгер и т.н.*angry**angry**angry*

rooney_fen_10
26.04.2012 14:46

""Момчетата ми остават след края на тренировките, за да тренират дузпи. Доскоро им казах, че няма особен смисъл да го правят, тъй като за нас не се отсъждат подобни нарушения", допълва специалистът."
Ахахахахах, това ме разби. *lol*

rooney_fen_10
26.04.2012 15:05

*thumb_up*

ForzaJuve29
26.04.2012 15:00

Ми то си е така.Единствената причина да ни дадат тая смешна дузпа срещу Чезена е може би това,че са решили да ни компенсират за предният мач с тях когато в 85 минута при 0:0 не ни дадоха дузпа а тогава си имаше!Но това не е хубаво.По-добре,че Пирло не я вкара,а и си бихме.