Залог на деня: Емелек – Ел Насионал (познат)

19:07
Залог на деня: Емелек – Ел Насионал (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Април: 21 познати от общо 33 мача - 63.6% успеваемост

Залог на деня за 26.04.12г.:
 


Тази два опонента се срещнаха на 22.04, като домакин беше отборът на Ел Насионал и победата дойде доста незаслужено, но все пак за него. В продължението на първата част Емелек откри резултата чрез звездата си Фигероа и взе аванс точно преди почивката. Гостите, въпреки гола бяха, доста по-настъпателни и активни през втората част, но в последната третина след две атаки, които не вещаеха голова опасност, Насионал успя да отбележи и то два пъти и така да спечели с 2:1. Днес предимството ще бъде на страната на домакините, които освен че са най-стабилният домакин от миналия сезон, сега вече имат в редиците си и острие като Фигероа, който постоянно бележи. Емелек е отборът изиграл най-малко домакинства от всички тимове до тук в първенството - 4, като има 3 победи и едно равенство в тях. Всички други отбори са изиграли между 6 и 7 срещи вкъщи, но нелогичната програма на футболния елит в Еквадор и участието на Емелек в Копа Либертадорес направиха така, че фаворитът за титлата да е с най-малко домакинства, на които той основно се осланя. Емелек влиза в тази среща след три поредни гостувания в първенството и ако сложим и последния мач за Копа Либертадорес общо 4, като спечели само веднъж и загуби последното доста нелепо, както споменах. Днес всички в тима ще са пределно мотивирани и крайно агресивни в предни позиции, като от това ще си изпати Ел Насионал. В Еквадор домакинския фактор е ключов дори при срещите от вътрешния шампионат и, въпреки че Емелек не домакинства високо в планината, а на морския бряг рядко прощава на другите тимове в таблицата. Основната цел на клуба този сезон е спечелването на шампионската купа след приключването на целия сезон, а не само след първата му част. Емелек изостава в момента на 6 точки от първото място, като с победа тук ще намали дистанцията на 3 и предвид повечето домакинства, които ще му останат до края, той отново ще бъде основен претендент за първата позиция. Ел Насионал е посредствен гост  с показатели 1-2-2 навън и при нормално стечение на обстоятелствата, тук би трябвало да загуби без особена съпротива.

Прогноза: 1, коефициент 1.73

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_chelsea
25.04.2012 20:10

абе аз по ги познавам от тоя смешник ??Играе ми Левски срещу най-слабия отбор 2 и си прави успенаемост *lol* *lol* пълен злетак

El_Fenomeno5
25.04.2012 19:56

Според мен този мач е по-добре да се играе over-че.