Бентли: Надявам се един ден да играя в големи мачове

13:12
Бентли: Надявам се един ден да играя в големи мачове
Шефът на Блякбърн Марк Хюз се опитва да задържи по всякакъв начин Бентли в клуба, чието партньорство в атаката с Роке Санта Круз беше в основата на най-добрите моменти на отбора през този сезон.

Както и да е, новината, че Ливърпул е подновил интереса си към Английския национал, а и факта, че той самият не се съпротивлява много, говори че Блякбърн ще има известни затруднения.

"Не, не съм подписвал, но не говорим за това сега", каза Бентли, когато беше принуден да коментира.

"Гледах финала на Шампионската лига и, разбира се, това е такъв мач, в който искам да участвам. Всеки един играч, когато започне своята кариера, се стреми да достигне върха в играта си, а това е нещо, което все още не съм постигнал."

"Не бих казал, че съм нетърпелив, но съм гладен за успехи", добави той.

Бентли даде интервюто от лагера на Англия, където той и останалите играчи на Фабио Капело се подготвят за срещите си срещу Щатите и Тринидад и Тобаго.

"Не гледам на себе си като на нещо голямо", добави Бентли.

"Все още не съм играл в голям турнир, нито в Шампионската Лига, така че имам още време докато достигна върха в моята кариера."

"Това е, което се опитвам да правя сега. Все още имам много работа да върша, за да стана по-добър играч и се надявам един ден да играя в големи мачове".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация