Венци Стефанов: Няма драма с Божов и Христов

15:05
Венци Стефанов: Няма драма с Божов и Христов
"Николай Божов и Георги Христов не са отстранени или изгонени от отбора, но едва ли ще играят повече с белия екип", съобщи президентът на Славия Венцислав Стефанов пред клубния сайт.

"Николай Божов и Георги Христов не са отстранени или изгонени от отбора. Казвам това, за да дам яснота по ситуацията около тях. До края на шампионата обаче треньорското ръководство иска да залага повече на футболисти, на които ще се разчита и през следващия сезон, който е много важен за нас, защото тогава ще честваме сто-годишнината на клуба. Това е причината, поради която Божов и Христов едва ли играят повече с белия екип. Но уточнявам – това е решение на треньорите", каза президентът на Славия.

"Използвам случая да благодаря и на двамата играчи за всичко, което са направили за Славия досега, за старанието им в тренировките и за себераздаването им в мачовете. Специално на Божов искам да благодаря и за важните голове, които отбеляза за Славия през последните две години. Така че в ситуацията няма никаква драма или нещо необичайно – просто треньорите ще залагат повече на футболисти, на които ще разчитат и догодина. А Божов и Христов просто не са сред тях", допълни Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация