Моуриньо: На Юнайтед не се отказва

08:31
Моуриньо: На Юнайтед не се отказва
Жозе Моуриньо все по-често е спряган за наследник на Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед. Португалецът не веднъж е демонстрирал желание да поеме "червените дяволи" и дори преди време сподели, че от клуба ще го потърсят, когато Фъргюсън се оттегли.

"Кой може да каже не на Юнайтед? Отборът принадлежи към една малка група клубове, на които никой не може да откаже. Аз обаче не смятам, че Фърги ще се оттегли през 2010г. Мисля, че и след това той ще си остане там, здрав и щастлив. Двамата си приличаме по нещо, защото знаем как да губим и да печелим", сподели Моуриньо пред "Сън".

Португалецът съобщи, че няма намерение да поеме национален отбор в скоро време.

"Когато станеш национален селекционер, животът ти се променя. Имаш по един мач на месец, дори по един на два месеца. Ставаш повече анализатор, отколкото треньор. Трябва да чакаш някое от големите първенства. Не, това не е за мен все още", коментира треньорът на Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabaoki
30.03.2009 10:28

Аз мисля че засега Мауриньо няма работа там ще разбие отбора ще го направи по свои стил и той няма да е това което сме свикнали и обичаме да гледаме.Ще стане като с челси 1 2.....3 гдини и после батак .Но може и да нестане така рано или късно ще се разбере.