Стенли е световна класа, престижен сайт го оцени високо

19:31
Стенли е световна класа, престижен сайт го оцени високо
Сайтът goal.com дава много висока оценка на Стилян Петров за представянето му в световната квалификация с ЕЙРЕ. Капитанът на България бе истински лидер на тима ни и отбеляза изравнителният гол за нашия отбор в 74-а минута.

Едно от най-авторитетните електронни издания на футболна тематика смята, че халфът на Астън Вила е "играч от световна класа". Представянето на Петров е оценено с 9,0 по десетобалната система.

Ето какво е мнението на goal.com за играта на останалите ни футболисти:

Димитър Иванков 6.5, Станислав Манолев 7.0, Илиян Стоянов 6.5, Игор Томашич 6.5, Станислав Ангелов 7.0, Димитър Телкийски 6.0, Благой Георгиев 6.0, Ивелин Попов 4.5 Димитър Рангелов 6.5, Радостин Кишишев 7.5

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
30.03.2009 17:54

тогава не само защитата беше слаба, а целият отбор .. без Благой Георгиев. Според мен онзи мач трябва да сте го забравили беше .. той си остава, като обеца на ухото, за тези, които взеха участие в него. Томашич и Илиян Стоянов не ми харесват ... въобще. Не мога да си кривя душата, просто бих ги изгонил на секундата .. ще викна от Б група футболисти, ако трябва, които ще се справят по-добре от тия двамата ..

klishev
30.03.2009 17:44

Като чета експерните мнения за защитата почвам да си мисля, че защитата от мача със Сърбия е най-добра според много хора и се питам дали чета или сънувам.

pet_KO
30.03.2009 10:08

Аз вече почвам да си мисля, ча съм гледал друг мач. Първо държа да кажа, че не съм привърженик нито на Левски, нито на ЦСКА. НООО...... най-слабия футболист от нашия отбор беше Велизар Димитров. Аз не си спомням точен негов пас, загуби почти всички топки и почна няколко атаки за Ейре. Досега никъде нищо не съм видял да се пише за него.... Е САМО АЗ ЛИ ГО ВИДЯХ ТОВА ???

MeToDueB
30.03.2009 03:06

Иначе, не може да се отрече, че Бербатов липсваше. Какво ли не изчетох в последно време по негов адрес. Не играел, не се раздавал достатъчно и т.н .. сигурен съм, че с тази схема на игра и по начина, по който Мъри му дава свобода на действие и не го оставя, като сам "забит" в наказателното на противника, щеше да бъде от голяма полза на нашия национален отбор, и може би щеше да отбележи, ако не на Благо положението, то поне някое друго, може би "на втория етаж", защото там ни липсваше сила в наказателното поле, тъй като тези играчи, които играха, не се славят, като добри голмайстори с глава. Бербатов щеше да ни помогне и в контролирането на топката. Стилян се справяше с това, но когато не я владееше той, а някой друг, топката се губеше доста бързо.

Определено Бербатов ни липсва, Тунчев също ни липсва, а и най-важния играч в националния отбор в последно време Мартин Петров, може би липсваше най-много.

Имате ли информация, дали Божинов ще може да вземе участие срещу Кипър ? Според мен той би бил много по-добър вариант от иначе себераздаващия се Рангелов

MeToDueB
30.03.2009 02:56

Най-много ми хареса Стилян Петров. Безспорен лидер, ако не беше той, нямаше да отбележим и попадение. Кишишев също се включи много добре в мача и направи добра асистенция към Стилян, а имаше и други добри подавания към наказателното поле. Станислав Ангелов, също на много високо ниво. Иванков и той беше много добър, като се има в предвид, че спаси 3,4 трудни положения и не беше виновен за гола. Манолев също ми направи много добро впечатление. Много добре печелеше терен и се освобожаваше от ирландски футболисти по десния фланг

Мисля, че за другия мач, трябва да направим промени в централната двойка бранители, както и в нападението. Има още какво да се желае от тези футболисти. Не се съмнявам, че ще победим Кипър и ще съм на мача, за да подкрепям нашите.

MeToDueB
30.03.2009 02:54

Като цяло играта ми хареса, като изключим първата инфартна минута, в която си казах (ще ни размажат), но след това играта ни беше много добра. Не ми харесаха няколко футболисти, като единици, но и те заслужават добри думи, за това, че не загубихме шансовете си, най-вече заради Стилян Петров.

Не ми харесаха Илиян Стоянов (нямаше защо да прави фаул още в 30-секунда и направи още доста грешки), Игор Томашич (не само гола беше грешката му, имаше и другите инфартни моменти, за щастие не получихме гол), Миланов (докато беше на терена го запомних само с таркаляне по терена), Телкийски (незабележим), Благой Георгиев (ситацията за гол, не я броя, като негатив .. но направи и други грешки, не можа една хубава топка да центрира), Ивелин Попов не го запомних с нищо (само с един хубав двоен пас и един много неточен и слаб удар) Велизар Димитров, Рангелов, Макриев .. от тези, които влязаха, като резерви, само Кишишев показа добра игра .. Велизар имаше много желание, но направи доста грешни пасове и грешки в дефанзивен план, а пък Макриев въобще не го видях .. (той и малко игра)

Pandi
30.03.2009 01:19

Стилян е добър футболист,но само той не е достатъчен отбора да върви напред. Добре ,че от дърводелците единя си ритна във вратата след неговия пас,че като нищо бяхме загубили мача.
Определено Мъри ще бере доста ядове с примадоните от националния и няма никак да му е лесно.На пръв поглед трите поредни домакинства са отлични точкови възможности,но аз вече съм доста скептичен ,че това ще ни даде реални шансове и след пълен актив от тях,но поне да играем достойно...

bacardy_breezer
29.03.2009 22:34

Също така , смятам ,че трябва да остане с фланелката номер 10.Преди да се контузи Божинов я носеше , но смятам ,че сега 10 е за Стилиян , Бербатов 9 , Божинов 8 *joking*

bacardy_breezer
29.03.2009 22:33

И аз съм на това мнение.Това ,че Бербатов е в момента най-известния български футболист и играе в най-известен отбор , не значи ,че трябва да носи капитанската лента.Капитана трябва да се раздава на максимум всеки 1 мач и да нахъсва другите мочмета.Определено Стилиян заслужава лентата ,която му беше отнета преди години......

Monty
29.03.2009 22:05

Да , бих приел това мнение , Стенли снощи беше на ниво и беше истински капитан м в отбор , който игра като отбор !

LEO_74
29.03.2009 21:43

Мисля , че ръководните лица не намират точния начин по който да обяснят що е то капитан на отбора?Може би самите те не знаят за себе си..."що е то?

rokera_henry
29.03.2009 21:39

И аз съм съгласен за Стенли!Винаги съм го уважавал това момче като футболист,а и притежава сърце и хъс ,които са нужни когато си лидер на отбор..

torres_220
29.03.2009 21:23

Мда... заслужава си високата оценка . Според мен Стенли трябва да остане капитан на националния !

idol_bg
29.03.2009 21:16

Не виждам нищо чудно във високата оценка.Стенли е един от малкото ни качествени играчи.При тази формация на отбора ни щеше да е изненада ако Петров не беше изпъкнал.

cesekarchetooo
29.03.2009 21:15

Манолев, Ангелов и Иванков заслужаваха по-висока оценка. Може би и оценката на Ивелин Попов е нереално занижена... Като цяло Стенли беше най-добрият полеви играч. Очаквахме в негово лице да видим лидер и той ни го показа. Дано и срещу Кипър да се получи така

krasenco
29.03.2009 21:14

Браво на Стенли,голям мач!!!За Манолев и аз мисля,че игра много силно.Илиян Стоянов по едно време през първото полувреме направи няколко глупости,но хобаво,че после се осъзна малко и заигра по-добре.Крилата никакви ги нямаше,бековете бяха по-опасни в нападение.

tamplier
29.03.2009 21:08

Това е истинския капитан на отбора.Стенли за пореден път доказа,че може да поема отговорност и да поведе останалите.С.Стоилов трябва да покаже на всички,че е способен да се противопостави на хората извън отбора.

lubo_309
29.03.2009 21:07

Що се отнася до защитната фомация за мен Манолев игра много добре и направи силни включвания по фланга. Впрочем и с Швейцария беше на ниво. Като прибавим и факта, че е сравнително млад, значи има бъдеще в национала.

lubo_309
29.03.2009 21:04

Футбола е отборна игра. Защитата ни има висока оценка, защото допусна като цяло една единствена грешка при гола. Действително имаше доста неточности, но като цяло футболист като Роби Кийн остана почти незабележим и явно това е една от причините за високите оценки на дефанса ни. Все пак играеш колкото ти позволят, а нашите момчета не дадоха много възможности на противниковия отбор. В тоя ред на мисли нападателите ни и някои от халфовете се загубиха в отделни моменти, като добавим и факта, че им липсваха идеи и смелост в отделни ситуации това е причината да получат по-ниски оценки от останалите.

bacardy_breezer
29.03.2009 20:45

Resorter не съм съгласен за Стоянов.Игра добре момчето , какво не ти е харесал ?Томашич направи доста грешки , Телкийски също не беше на ниво ,но Стоянов ,поне според мен , игра на ниво.Мисля ,че Иван Иванов и Тунчев също имат място в титулярния състав.Иванов , Тунчев , Стоянов , Миланов - мисля ,че това е най-добрата защитна формация *wink*

Resorter
29.03.2009 20:22

Стоянов, Томашич и Телкийски - хората които нямат място в отбора наистина са оценени твърде високо... незнам защо, можеби заради приличната игра на нашите и изравнителния гол, но си пролича ще по атакуваща и груба игра от страна на противника, защитата сваля гарда. Не бих им дал повече от 4. Може да звучи твърде подценено, но немога да дам повече за хора които играят, при това като титуляри, само заради така наложелите се обстоятелства. Един Сашо Тунчев и Живко Миланов нестигат, трябва да се даде шанс на нови кадри които ще вдигнат още повече нивото. УСПЕХ СРЕЩУ КИПЪР !!!

peshky_
29.03.2009 19:45

наистина Стенли доказа че е от световна класа и че може да носи капитанската лента и в др мачове според мен той трябва виаги да я носи а не Бербатов *wink*

JEP
29.03.2009 19:44

Илиян Стоянов 6.5, Игор Томашич 6.5 ?????????????????????????????

santutzo
29.03.2009 19:39

Стенли изнесе мача на гърба си ....помня времена когато така беше всеки мач....

goshandar
29.03.2009 19:37

Иванков заслужава поне 8,0 *stop* Той беше супер *wink* *devil* *joking*

Barzzaka
29.03.2009 19:37

Стенли си заслужи добрата оценка...наистина показа че е истински лидер *thumb_up* Сега очакваме заврущането на Марто, Божинов и Бербо.. и следващите мачове да мачкаме !!!

greenred
29.03.2009 19:34

Оценката на Иванков трябва да е по-висока *stop* Ако не бяха неговите спасявания...