Матеус: Бундестимът има сили да детронира Испания

14:54
Матеус: Бундестимът има сили да детронира Испания
Германия е фаворитът за Евро 2012, смята бившият треньор на националния ни отбор Лотар Матеус.

Бундестимът загуби от Испания с 1:0 битката за титлата преди 4 години.

" Германия записа перфектни квалификации, спечели всичките мачове в групата си и се класира на Европейското първенство два мача предварително", сподели световният шампион за 1990 година.

"Тимът на Йоаким Льов става все по-силен, откакто загуби полуфинала на Мондиал 2010 от Испания и няма съмнение, че може да детронира европейските и световни шампиони, ако играе както наистина може. Освен за Германия, Испания ще се оглежда и за холандците с играчи като Робин Ван Перси и Ариен Робен, които са в прекрасна форма през този сезон. Не изключвам също италианците и французите, въпреки неособено добрите им резултати в квалификациите. И двата тима са познати с това, че вдигат много летвата на големи турнири и това обяснява защо са записали имената си в историята на Европейските и Световните първенства", каза още Матеус.

Евро 2012 започва на 8 юни с мача между Полша и Гърция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

izzotzade
23.04.2012 20:54

Абе пичага,какво ми говориш за някакви минали моменти? Гърция 1 път европейски,преди това какво е постигнал? Нищо *smile* Чехия бяха сила когато играеше Недвед ... А Полша пък наистина с нищо не ги помня,сигурно не съм бил роден когато са имали успехи? Дания е доста прилично отборче,с много добри играчи,в МНОГО ДОБРА моментна форма *smile* Та да,мисля че Дания е по-добра от тях *smile*

8510
26.04.2012 18:53

Това че ти го мислиш не значи че е така пичага *smile*,те и всички експерти слагаха реал и бара на финал но видя какво стана.Дания не са слаби но не са нищо повече от гърция,Полша и Чехия.

izzotzade
23.04.2012 20:32

Е айде,от Дания може и да не са по-слаби,може да са на 1 ниво .. но Гърция,Полша и Чехия??

8510
23.04.2012 20:50

Европейския шампион гърция,един от добрите отбори Чехия,който за малко не стана ЕШ победен не от кой да е а от Германия.И накрая поляците които два пъти са ставали 3-ти на СП.Та за теб тези отбори не са на нивото на Дания така ли *smile*,явно не си гледал и квалификациите младеж *smile*.

luiz_lfc
23.04.2012 17:34

Че със какво русия са по слаби от дания ?

izzotzade
23.04.2012 16:14

Англия няма да са такава опасност,каквато бяха преди години .. още повече,че още не знаят кой ще им е новият треньор ...

izzotzade
23.04.2012 17:11

Че Ван Дер Ваарт няма и нужния опит и самочувствие *smile* Жалко е обаче отбор от калибъра на Португалия,Дания и Холандия да отпадне още на груповата фаза,а такива отбори като Русия,Гърция,Полша и Чехия да стигнат по-далеч от тях.

biancorosso
23.04.2012 16:23

Англия никога не са били опастност на световни и европейски първенства.Фаворитите са ясни - Германия и Испания, но както и Матеус е казал французите и особено италианците винаги са способни да постигнат големи успехи на големите форуми.Холандия според мен няма да е фактор - Снайдер не е във форма, стъкления Робен като нищо ще се контузи и ще пропусне еврото, Стекеленбург също не е в мн добра форма.С един РВП и един Ван Дер Ваарт нищо няма да направят и с оглед на групата на смъртта, в която се намират ще има голяма борба с Дания и Португалия за второто място и може изобщо да не излезнат от групата.Именно Дания за мен са скрити фаворити *wink*

Unbeatable_fen
23.04.2012 15:23

Сега е момента да унищожат всичко по-пътя си.Дано Йоги настрой на доббра скорост немската машина и тя да прегази всичко като по немски аутобан *cup**cup**beer**beer**beer**beer*

bacardy_breezer
23.04.2012 15:05

Прав е Германия е големия фаворит, но това не им гарантира титлата.Още повече, че на това Европейско наистина няма слаб отбор ( всички големи европейски отбори са тук, което не се беше случвало няколко поредни първенства ).