Прандели поема Интер след Евро 2012?

14:15
Прандели поема Интер след Евро 2012?
Чезаре Прандели ще изостави Италия, за да поеме Интер след Евро 2012, съобщават италианските медии.

Според информациите, босът на нерадзурите Масимо Морати е взел категорично решение да назначи бившия наставник на Фиорентина.

Прандели има договор с Федерацията до лятото на 2014 година и Интер вероятно ще трябва да плати неустойка. Морати е решил да му предложи тригодишен контракт и 4 милиона евро на сезон. Прандели може да замени Андреа Страмачони, който пък ще се върне в юношеската школа на клуба.

Ако в крайна сметка Прандели остане лоялен към Скуадра адзура, Морати ще избира между трима кандидати – Марсело Биелса, Лоран Блан и Лучано Спалети.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
23.04.2012 14:38

Ако това е вярно ще затвърди убеждението ми, че тоя човек Морати иска да съсипе тотално футбола в Италия - както клубния така и нациналния.Преди с Калчополи разказа играта на Серия А, сега иска да вземе и треньора на националния след като за първи път от 2006 насам Италия започна да играе добър футбол при този треньор...

dzhalev_71
23.04.2012 14:20

Марсело Биелса отсега да го отпише като вариант. Човека си върши страхотно работата в Билбао и се съмнявам да напусне. От другите двама единствено Блан ми се вижда като вариант освен ако Франция не направят някое чудо на Евро 2012 и да си продължи договора. Спалете евентуално би искал да направи един хеттрик със Зенит и чак тогава да мисли за друг отбор.