Мартин започва тренировки, може да играе срещу Хамбургер

15:28
Мартин започва тренировки, може да играе срещу Хамбургер
Официалният сайт на Манчестър Сити излиза с информация, че българският национал Мартин Петров подновява тренировки с "гражданите". Според електронното издания, съществува вариант бързоногият футболист дори да играе в четвъртфиналните мачове от турнира за Купата на УЕФА срещу Хамбургер на 9 и 16 април.

"Петров е на път да се завърне. Бяхме разтревожени преди няколко седмици, защото Мартин се оплака от болки в коляното, но специалистите потвърдиха, че няма нищо сериозно. Беше му поставена инжекция, която разреши проблема. Сега на него просто му трябват мачове", съобщи Марк Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
30.03.2009 00:24

Ами да му мислят ирландците на 6 юни... Това момче дето игра в зоната на Марто....мисля че Дойл беше,щом сега видя толкоз зор срещу Миланов и после срещу Велизар....представям си срещу Петров...хихихи...Ще му се завие свят.Дано повече не се контузват звездите ни....и през юни да сме в пълен състав.Тогаз това ще е най-твърдата 1-ца в квалификациите.

mite80
29.03.2009 23:30

Мисля , че Мартин е един от малкото играчи в националния отбор , който се раздават до край независимо кой е треньор. Не е като една "звезда" която не показва нищо в националния от години. За това мисля, че като се върне в игра , ще бъдем доста по-силни. Пожелавам му само късмет и дано няма повече никакви проблеми.

bacardy_breezer
29.03.2009 20:51

Дано ,когато приемаме ЕЙРЕ в София да нямаме контузени играчи.Мисля ,че състава трябва да е : вратар :Георги Петков. Защита:Иван Иванов , Сашо Тунчев , Илиян Стоянов , Живко Миланов . Халфове : по крилата Марто Петров и Благо , в средата Стилиян и Станислав Ангелов и нападение Божинов , Бербатов.

Resorter
29.03.2009 20:30

В интервюто което Марто Петров даде, каза че все още настръхва когато стъпи на терена и не е загубил желание да се раздава докрай. Нещо което няма как да не обнадеждава феновете, след толкова дълга контузия. Остава да се адаптира към темпото на игра и да си възвърне топ формата, има още много да даде!

bacardy_breezer
29.03.2009 18:49

Мъри съвзе отбора , това е безспорно.Вчера момчетата играха страхотно ,можеби имам малко забележки само към Игор Томашич , заради гола и за това ,че през 2рото полувреме направи една груба грешка в наказателното и можеше да се стигне и до 2ри гол.Все пак смятам ,че като се върнат Бербо, Марто , Божинов , Тунчев и ЗЛАТНИЯ вратар Гошо ще станеме в пъти по - добри.Наистина вчерашната ни игра ми вдъхна доверие , а колкото до Макриев , не се отличи с нищо за тези 1отина минути , в които игра (или 20 не помня )