Ангелов: Още вярвам, че имаме шансове да се спасим

17:39
Ангелов: Още вярвам, че имаме шансове да се спасим
Отзиви след победата на Монтана с 2:1 над Видима Раковски в Севлиево в мача от 25-ия кръг на първенството на България по футбол в "А" група:

Костадин Ангелов (старши треньор на Видима Раковски): "Не сме изпаднали. Има доста мачове до края на първенството. Още вярвам, че имаме шансове. Разликата ни с Локомотив София е 6 точки. Проблемът ни е, че допускаме елементарни попадения. И днес изравнихме, след това пропуснахме няколко положения и ни вкараха лек гол. Иначе имаше моменти, особено през второто полувреме, в който съм доволен като начин на водене на играта от нашия отбор. Това, че нямаме точки ни тежи. Имаме доста играчи на по 18-19 години. Ясно е, правим грешки, пропускаме положения. Най-лошото обаче е, че нямаме самочувствие. Ако спечелим един мач, съм сигурен, че ще бъде по-различно. Тази серия мачка играчите.

Атанас Атанасов (старши треньор на Монтана):
"Доволен съм от старанието и от характера на момчетата. Имаше умора от мача с Литекс, която си пролича през второто полувреме, когато не бяхме така свежи. Не беше лесно. Видима се мъчеше по всякакъв начин да се добере до позитивен резултат, а нас равенството не ни задоволяваше. Сега с 26 точки дишаме по-спокойно. В оставащите мачове можем да играем по-спокойно и уверено. Вече имаме 13 точки аванс от зоната на изпадащите пет кръга преди края. Теорията показва, че все още можем да изпаднем, но не мисля, че е реално това да се случи. До края задачата ни ще бъде да побеждаваме във всеки мач, но вече цел "оставане" няма. Това ще освободи играчите психически и се надявам те да покажат истинските си възможности".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация