Монтана засили Видима към "Б" група

17:06
Монтана засили Видима към "Б" група
Монтана победи Видима Раковски с 2:1 като гост в мач от 25-ия кръг на "А" група. Така тимът от Севлиево допусна седмо поредно поражение в първенството и до голяма степен загуби шансове за оставане в елита.

Възпитаниците на Костадин Ангелов останаха на 14-о място с 13 точки, с 6 точки по-малко от спасителната зона. Домакините първи получиха възможност да открият резултата, но в 13-ата минута Христин Кожухаров не успя да засече точно с глава от изгодна позиция след добро центриране от дясно на Ангел Русев. Играта продължи равностойно, но Монтана успя да поведе в 26-ата минута, когато Мирослав Антонов получи пас от ляво в наказателното поле и с глава прати топката в мрежата на Ивайло Василев. До почивката Видима на два пъти имаше шанс да изравни. Първо в 32-ата минута Русев стреля от 20 метра, но Ивайло Яначков с плонж изби. Пет минути преди почивката Цветомир Панов центрира от дясно към непокрития Ахмед Хикмет на далечната греда, но резервата не успя да нанесе добър удар от ъгъла на малкото наказателно поле и Яначков блокира.

Видима започна по-добре и след почивката. В 48-ата минута Русев беше изведен сам срещу вратаря, но от точката на дузпата стреля слабо и Яначков улови. Две минути по-късно Русев получи пас в дъгата пред наказателното поле и изведе в ляво в пеналта Руслан Иванов, който с хубав удар по диагонала от десетина метра прати топката в мрежата на Монтана за 1:1. В 68-ата минута Борислав Борисов центрира от ляво и Димитър Кр. Илиев засече с глава, но Василев изби. От последвалия корнер от дясно вратарят на Видима увисна и непокритият на задната греда Мартин Сечков отблизо засече с глава за 2:1 за Монтана. В последната минута след пас от дълбочина и грешка на защитата на гостите Кристиан Тафраджийски се оказа в чиста позиция в ляво в наказателното поле, но не успя веднага да
нанесе удар, Яначков излезе напред и блокира тарана на домакините, за да предотврати опасността.

Така Видима Раковски не мога да се спаси от седмо поредно домакинско поражение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
22.04.2012 19:06

Абе , чакайте бре!Видима не са в зоната на изпадащите - те са на позицията даваща право на плейоф!Всеки дори и Светкавица , още има шанс за това място !

LIVERPOOL1892_
22.04.2012 19:14

Няма да има плейоф БФС го промени това нещо преди около месец и 14-я изпада директно

efc27
22.04.2012 17:08

Аре да изпадат, че не издържам.Просто не са за А група.