Лука Тони: Искам да спечелим европейското

10:44
Лука Тони: Искам да спечелим европейското
Италианаският нападател Лука Тони празнува вчера своя 31-ви рожден ден, като самия той заяви, че най-добрият подарък би бил спечелването на шампионата следващия месец. Лука се наслади на един запомнящ се за него сезон в немската Бундеслига с отбелязани 24 гола, както и в турнира за Купата на УЕФА, където също завърши на първа позиция при стрелците заедно с играчът на Зенит Павел Погребняк. Двамата реализираха по 10 попадения.

След като спечели титлата на Германия с клубния си отбор, италианецът изяви желание да спечели и Европейската Купа със своите съотборници. Италия започва своето участие на 9-ти юни срещу отбора на Холандия, но Тони вече губи търпение:

"Аз  искам да спечелим европейското, това ще бъде блестящо представяне", каза Тони.

"Ако хората ми бяха казали преди 5 години, че аз ще празнувам своя 31-ви рожден ден като световен шампион, а Италия главен фаворит за Евро 2008, аз щях да им кажа, че те са луди."

"Сега ние имаме шанса да напишем историята със златни букви като спечелим Евро 2008 само 2 години, след като спечелихме Световната Купа. Това е сбъдната мечта за мен."

Освен Италия, фаворити за Европейската Купа са още отборите на Германия и Испания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dimi9
27.05.2008 11:13

то и аз искам мн работи, ама няма